Fiatalos és mégis klasszikus!

1532 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesten, a Corvin-negyed szélén, eladóvá vált egy fiatalos, ám mégis klasszikus, jó állapotú polgári lakás.

A Molnár Ferenc téren található, 1 emeleti lakás egy 4 emeletes, folyamatosan karbantartott és felújított, liftes házban található.

A lakás elosztása: két órási szoba, egy kis félszoba, konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, kamra és egy tágas előszoba.
A lakás hangulata nagyon jó, a nagy szobák ablakai a fákkal övezett Molnár Ferenc térre néznek, és nagyon világosak.

A 2019 környékén befejezett felújítások során a villanyvezetékek nagy részét cserélték, új bejárati ajtót szereteltek fel, és modernizálták a konyhabútort.
A lakás melegét egy szintén 2019-ben beszerelt Immergas márkájú kombi cirkó adja, aminek a beszereléséhez a ház kéményét kibélelték. Mivel a falak 70 cm vastagak, így klímára egyáltalán nincs szükség a lakásban.

A szobák faparkettásak, szép állapotúak.

A teljes felújításból hátramaradt a nagy szobák ablakainak cseréje, valamint a fürdőszoba modernizálása és a konyha illetve wc esetleges újraburkolása és a beltéri ajtók festése -azonban ez nem szükségszerű.

A lakáshoz hozzáadott értéket képvisel mindenképpen a lift, és a jó állapotú ház, rendezett lépcsőház. A pinceszinten saját, zárható pince tartozik a lakáshoz, valamint most alakítanak ki a házban egy zárható babakocsi- és biciklitárolót is.

A közös költség 26.000 Ft, mely tartalmazza a vízfogyasztást, a szemétdíjat, takarítást és a felújítási alapot is, valamint, az elmúlt években lezajlott felújítás költségeit is ebből az összegből törlesztik.

Az éves fűtés átalánydíja 14.000 Ft/ hó jelenleg.

A lakás egy kedves, eldugott téren található, közel mindenhez, de mégis nagyon nyugodt környezetben. Közelben boltok, iskolák találhatóak, a Klinikák, a Ludovika, Füvészkert, Pázmány ITK, Semmelweis Egyetem és a Corvin Pláza is könnyedén elérhető 5 perc alatt gyalog.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban