Fiatalos földszinti lakás Győr-Révfaluban saját 50m2 kerttel

1142 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Fiatalos földszinti lakás Győrben, Belváros-Révfalu határán saját kerttel

Szeretne Győrben, vadi új lakásban élni, aminek saját kertje is van? Közel legyen a belváros, a Duna-part, az Árkád? Akkor ez a lakás önre vár!

Ez az amerikai konyhás nappali + hálószobás, 50 m2-es lakás, hozzá 50 m2-es kerttel újépítésű társasház földszintjén található. A társasház lakásai gangos elrendezésűek, és középről, egy belső parkosított területről nyílnak.

A lakás modern, fiatalos, és az általános burkolati színeihez bármi szuperül passzol. Bútorokkal nagyon otthonossá tehető. Minden helyiségben minőségi, igényes burkolatok vannak. A fürdőszobában nagyméretű épített zuhanykabin található és egyedi fürdőszoba szekrény. A szobák mérete és a lakás elrendelése kiváló. Kis méretének köszönhetően nagyon gazdaságos a fenntartása. Egyedileg szabályozható gázkazán biztosítja a fűtést, illetve ami kényelmi szempontból a legtökéletesebb, padlófűtés van a lakásban. Konyhabútor nem került beépítésre, az új lakók kreatív ízlésére vár.

A nagy ablakoknak köszönhetően a lakás világos, kellemes klímájú.

A társasházat zárt udvar keríti körbe és védi a társasház lakót. Itt helyezkedik el a lakáshoz tartozó felszíni parkoló is. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve kiváló. Akár tömegközlekedéssel, akár autóval, vagy gyalogosan is néhány percen belül elérhető minden főbb célpont. Gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, élelmiszerbolt, pékség, iskola, óvoda, játszóterek, az Árkád, a belváros, az Egyetem.

Néhány bútor és már lehet is költözni! Kitűnő választás olyanoknak, akik nem akarnak bajlódni a felújítással és megbízható, minőségi otthonra vágynak. Személyes megtekintés után nem marad kétség!

Ár-érték arányban a legjobb választás. Pároknak, egyedülállóknak és befektetésnek is kiváló!
A lakás kulcsrakész állapotú. A képek a tényleges állapotot mutatják, a látványterven szereplő berendezések lehetséges opciók.

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. Hiteltanácsadás-ügyintézés. Ingatlanjogi ügyvéd, energetikus egy helyen, az Ön kényelme érdekében! Keressen bizalommal, akár hétvégén is: 06703643376

Karikó-Mukics Katalin

Karikó-Mukics Katalin

Kapcsolattartó
Győr
+36 (70) 364 3376
Karikó-Mukics Katalin

Karikó-Mukics Katalin

Kapcsolattartó
Győr
+36 (70) 364 3376

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.