Fiatalos kis lakás egyetemek közelében az Orczy lakóparkban

4017 Nyomtatás Ajánlás Facebook

(Scroll down for English)

BEFEKTETÉSNEK VAGY EGYETEMISTÁKNAK, FIATAL PÁROKNAK IDEÁLIS LAKÁS ELADÓ

Egyetemek közelében, a kiváló infrastruktúrájú Orzcy téren, 2005-ben átadott díjnyertes lakóparkban eladó egy 31 m2-es, amerikai konyhás, jó állapotú, felszerelt és berendezett, fiatalos, tégla építésű garzonlakás.

A belső udvarra néző és ezért a forgalom zajától csendes lakás a lakópark belső, 10 emeletes, tetőteraszos épületének 3. emeletén található.

Az épület külső és belső beléptetéssel, valamint 24 órás portaszolgálattal védett. A liftes társasház tiszta és rendezett, a földszinten a recepció közelében közös kerékpártároló is van. A parkolás a szomszédos parkolóházban kényelmesen megoldható.

A lakás az alaprajz szerinti elrendezésű, az amerikai konyhás nappalin kívül kádas fürdőszoba, előtér és külön wc található benne, és van egy beépített erkély is. A lakáshoz tartozik egy folyosói 1,5 m2-es zárt tároló.

A lakás egyedi mérővel ellátott házközponti fűtésű, alacsony fenntartású, a közös költség 12 ezer forint.

A nappali mobilklímával ellátott, melynek kivezetése a loggia-ra megoldott.

A lakás a képeken is látható felszereléssel és bútorozással eladó, a vételár tartalmazza a mosógépet, fagyasztós hűtőszekrényt, tolóajtós gardróbszekrényt és további bútorokat is.

A közlekedés kiváló, a közelben a Keleti pályaudvar, a 2-es és 4-es Metró, illetve a Nagyvárad tér, a 3-as Metró, továbbá az Orczy téren áthaladó villamos és trolibusz vonalaknak, autóbuszjáratoknak köszönhetően pedig a város minden pontja könnyen elérhető.

A közelben a Semmelweis egyetem, a Nemzeti Közszolgálati egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem épületei, ezért az ingatlan diákoknak különösen ajánlott, de rendkívül jó vétel fiatal pároknak is első lakásként.

Az ingatlan azonnal költözhető, banki hitelre is megvásárolható, melyhez díjmentesen tanácsadást és teljes körű ügyintézést, valamint egyedi, kamatkedvezményes konstrukciókat tudunk ajánlani.

Ezen kívül rendelkezésre állunk energetikai és ingatlanjogi szolgáltatásokkal is.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu
-

-
-
YOUTHFUL SMALL APARTMENT NEAR UNIVERSITIES IN ORCZY RESIDENTIAL PARK

Near universities, in the award-winning residential park on Orzcy Square with excellent infrastructure, a 31 m2, studio-equipped, well-maintained, equipped and furnished youthful studio apartment is for sale.

The apartment faces the inner courtyard and is therefore quiet from the noise of traffic, located on the 3rd floor of the inner, 10-storey building with a roof terrace of the residential park.

The building is protected by external and internal access and a 24-hour reception. The condominium with elevator is clean and tidy, and there is a shared bicycle storage room on the ground floor near the reception. Parking can be conveniently arranged in the adjacent parking garage.

The apartment has a floor plan layout, in addition to the living room with an american kitchen, there is a bathroom with a bathtub, a hall and a separate toilet, and there is also a built-in balcony. The apartment has a 1.5 m2 closed storage room in the hallway.

The apartment is centrally heated with individual meters, low maintenance, the common cost is 12 thousand forints.

The living room is equipped with a mobile air conditioner, the outlet of which is solved through for the loggia.

The apartment is for sale with the equipment and furniture shown in the pictures, the purchase price includes the washing machine, refrigerator with freezer, wardrobe with sliding doors and other furniture.

The transport is excellent, the Keleti railway station, Metro 2 and 4, as well as Nagyvárad tér and Metro 3 are near, and all parts of the city are easily accessible due to tram and trolleybus lines and bus services passing through Orczy tér.

Nearby are the buildings of Semmelweis University, the National Civil Service University, the Pázmány Péter Catholic University, so it is especially recommended for students, but it is also an extremely good buy for young couples as a first home.

The property can be moved in immediately, it can also be purchased on a bank loan, for which we can offer free advice, full administration and a unique, discounted construction.

We are also available for energy and real estate services.

For more information and to view an appointment, please contact me, I will pick up the phone at any time, if I can’t, I will always call you back and answer all letters:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu

Parti Anikó

Parti Anikó

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 637 3773
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.