Fiatalos lakás, mindenhez közel

850 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Első lakásnak vagy befektetésnek is ideális ez az azonnal költözhető, csendes helyen lévő, Királysori panellakás a belváros közelében. Frissen festett, tehát akár a jelenlegi állapotában is birtokba vehető.
Az épület korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. A bejárati ajtó is, amely divatos acéllemez ajtó.
Az előszoba burkolata taposóra lett cserélve, együtt a konyhával és a vizes helyiségekkel. A szobák laminált parkettásak, a fürdő+wc pedig pár éve esett át egy felújításon, amikor a mai kor divatjának megfelelő burkolatok lettek beépítve. A konyha pedig igény szerint csinosítható vagy felújítható.
A fűtés távhővel történik. Az új radiátorok hőmennyiségmérővel vannak felszerelve. Ezáltal a fűtés költség alacsonyan tartható, hiszen középső lakás lévén, minden oldalról besegítenek a szomszédok is 😊.
Külön kincs a lakáshoz tartozó saját tároló, hiszen sok olyan holminak tud helyet biztosítani, amit már nem szeretnénk a lakásban tárolni.
A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerboltok, szupermarket, kórház, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, iskola, könyvtár pár perces sétára találhatóak. A közeli helyi buszmegállókból pedig a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető.

Wollein Attila

Wollein Attila

Kapcsolattartó
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban