Fiatalos, tágas lakás a belváros közelében

3048 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosának közelében, a Berzsenyi utcában eladó egy igényesen kialakított 57 nm hasznos alapterületű lakás. A lakás egy 10 emeletes tömb 5. emeletén helyezkedik el. A lakáshoz közös illetve saját tárolós is tartozik. A tömb küröl a parkolás biztosított, és djímentes. A társasház a panelprogrogramon már átesett, a tömb kívülről 22 cm vastag homlokzati hőszigetelést kapott.
A 2017. évben lezajlott felújításnak köszönhetően az ingatlan nagyszerű állapotban van. Megújultak a hideg- valamint a melegburkolatok, a bejárati ajtó. A konyha és a fürdő vízvezetélésének cseréje megtörtént, akárcsak a konyha, a folyosó, a fürdőszoba, valamint a kisszoba villamoshálózatának cseréje is. A nyílászárók műanyagok,redőnyözöttek, szúnyoghálóval ellátottak. A konyhában teljesen új konyhabútor került elhelyezésre.
Az ingatlan helyiségeit házközpontú kazán fűti, a radiátorok egyedi mérőórával ellátottak. A lakás helyiségei: 2 teljes értékű szoba, egyik erkélykapcsolattal, széles folyosó, wc, fürdőszoba, konyha. Az ingatlanhoz tartozó közös költség 27.886 Ft, mely a fűtési díjat tartalmazza. A közös költség 2026-ban megközelítőleg 8.000 Ft-l csökken a panelprogram lejárásakor.
Igényesen felújított ingatlan, remek vételi lehetőség.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.