Földszinti 2 szobás ékszerdoboz a paradicsomban!

7396 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Földszinti 2 szobás ékszerdoboz a paradicsomban!

Eladó Gyulán az egyik legkedveltebb városrészen, a Paradicsomban egy teljes felújításon átesett 2 szobás földszinti lakás. Az ingatlant 2010 évben újították fel, mely során az összes helység szép hidegburkolatot, a 2 szoba pedig szallagparkettát kapott. A felújítás során a fűrdőszoba is sorra került, ahol esztétikus csempékkel, egy szép sarok káddal és egy dekoratív mosdóval lett ellátva. A lakásban az elektromos vezeték is teljes egészében cserélve lett, illetve az összes nyílászárót is korszerű, műanyag, hőszigetelt nyílászáróra cserélték. A lépcsőház a közelmúltban vett részt az un. panel programban, amely során új külső hőszigetelést kapott és a tetőszerkezetet, lépcsőházat, kaputelefont is kompletten felújították. A lakáshoz tartozó konyha, valamint beépített előszoba bútor is benne van az árban!

A lakás közös költsége kb.: 20.000 Ft., amely tartalmazza a fűtést, meleg víz díját, közös költséget, lépcsőház takarítást, karbantartást, biztosítás és közös képviselő díjját, valamint a panel program költségét. Ezen költségen felül mindössze a hideg víz és az áram számla képeznek rezsi költséget. Az utcán a parkolás teljesen díjmentes, az ott kiépített parkolókban, ahol szinte soha nem kell helyet keresni. A lakás közelében található élelmiszerbolt, edzőterem, gyorsétterem, kisbolt, lángosos, dohánybolt és egy hatalmas, új játszótér is.

A lakás összes lakható területe: 45 m2.

Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a nagyon jó, csendes helyen lévő, teljesen felújított, 2 szobás lakás, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06 / 70 457-4392 es telefonszámon a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.