Földszinti 2 szobás lakás prémium minőségben

5545 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok HÉVÍZEN egy teljesen új építésű panorámás társasházban lévő lakás egyikét, mely 59m2 bruttó és 56 m2 nettó alapterületű, 1 amerikai konyhás étkezős nappali + 1 szobás, ami tökéletes egy párnak, sőt akár egy jó beruházásnak is megfelel, kihasználva Hévíz adta turisztikai lehetőségeket, nem kis hozamot tudna termelni az évek során. Nem csak a hely, de a társasház minőségileg is magas kategóriát tudhat majd be magának. Lásd a leírásban.

Felosztása:
1 amerikai konyhás étkezős nappali, 1 hálószoba, 1 fürdő tusolóval, valamint egy előtér tartozik a lakáshoz. Az ingatlan nyugati fekvésű.
A helységek elhelyezkedése praktikus, valamennyi helység nagyon kellemes, jól át lett gondolva!

Fontosabb jellemzői
• A társasház előre láthatólag 2021 januárjában lesz átadható. Folyamatosan dolgoznak rajta.
• A társasház betonvázas masszív szerkezetként készült 20 cm-es kőzetgyapot homlokzati szigeteléssel. A belső tereket gipszkarton falakkal válasszák le, hangszigetelésről is gondoskodnak.
• Az ablakok Internorm alumínium energia hatékony minősített fokozott légzárásúak, 3 rétegű üveggel, 2 kamrás, messze magas minőségben lett méretre legyártva. Valamennyi nyílászáró kívül alumínium, belül a látható részek fehér műanyag borításúak. Az árnyékolásról modern motorizált zsalúzia gondoskodik.
• A bejárati ajtók egyedileg legyártott biztonsági ajtók.
• Az árban benne foglalnak a szaniterek, valamint a csaptelepek. Igény szerint ez változtatható. Konyát nem tartalmaz az ár.
• Az épület fekvése kiváló, ennek a földszinti lakás udvarra néz kis kertkapcsolattal, melyet a helyszínen meg tudunk nézni.
• Fűtésre központi hőszivattyús megoldással mennyezeti fűtés jellemző, mely egyben a hűtésről is gondoskodik nyári viszonylatban. A vizes helységben padlófűtés van.
• A burkolatok magas minőségű és kopásállóságú greslapok, melyet több szín közül lehet kiválasztani tetszés szerint. A hálószobák parkettával lettek tervezve. A burkolatokat már berendelték Olaszországból, mely a mai stílust tükrözi, ez kivitelezésre is kerül.
• Lehetőség van parkolóhely megváltására felárral, melyből már néhány darab van mindössze.
Video kaputelefon segítségével lehet a lakásban lévőkkel felvenni a kapcsolatot. Portaszolgálat is lesz.

Aki még nem volt itt Hévízen, annak érdemes tudni, hogy Zala megyében, a Balaton dél-nyugati szegletében, Keszthelytől 8, Budapesttől mintegy 200 kilométerre helyezkedik el, változatos természeti tájon.

Az immáron teljes egészében megújult belváros, és a Tófürdő megújult Wellness és Terápiás Centruma új, színvonalas szolgáltatásokkal várja a pihenni, gyógyulni vágyókat.
A Hévízi Gyógytó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltava, mely testet és lelket egyaránt felüdít. Magyarország legrégebbi és legismertebb gyógyfürdője.
Hévíz egy csodálatos hely, ahol rengeteg turista megfordul és nagyon sok külföldi vendég immáron már helyi lakosnak is mondhatják magukat.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, vagy kérdése van, kérem hívjon bármikor és jöjjön el velem, hogy személyesen is megmutathassam ezt a kihagyhatatlan lehetőséget! Több lehetőség is van ezen felül, de érdeklődés esetén ezt is el fogom mondani.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.