Fonyódon, panorámás, földszinti lakás saját területtel!

8203 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Fonyódi dombok ölelésében, csendes lakó pihenő övezetben, de mégis örök panorámás kilátással, kerül megépítésre, majd a tervezett szerint 2022. év III. negyedévében kerül átadásra, ez az új építésű, 6 lakásos társasház. Földszinten 3 darab lakás, első emeleten 2 darab lakás, 2 emeleten egy Penthaus lakás kerül kialakításra. A telek adotságainak köszönhetően minden kialakított lakás, egyedi saját panorámával fog rendelkezni, Badacsonyra, Tihanyra vagy a somogyi lankákra. FONTOS: A lakásvásárláshoz a kedvezményes hitelek és lakástámogatási termékek igénybe vehetők,akár az áfa is visszaigényelhető, a vásárlás illetékmentes lehet! A lakás vásárlásakor parkolóhely vásárlása is kötelező!
Elhelyezkedés: Balaton-part, legközelebbi szabad strand távolsága 900 m, Önkormányzat, Óvoda, Iskola, Autóbuszmegálló, bevásárlási lehetőség 400 méteren belül elérhető valamint Fonyód városközpontja, a vasútállmás, a hajókikötő 1800 méter.
Műszaki tartalom minden lakásnál:
Hangszigetelő belső térelválasztók, három rétegű üvegezésű hőszigetelt külső nyílászárók, lakásonként a fűtést önálló levegő-víz hőszivattyúk biztosítják , nedves rendszerű padlófűtési rendszer, a hőszivattyúk üzemeltetési költsége kedvezményes, ún. "H" tarifás elszámolással történik, minimális fenntartási költségű. A lakások hűtését, lakásonként önálló levegő-víz hőszivattyúk biztosítják, beépített fan-coil berendezésekkel. A teljes műszaki leírást, ha szükséges telefonos egyeztetést követően elküldjük.
A hirdetésben szereplő lakás a földszinten található (2-s lakás), 54,60 nm hasznos alapterülettel rendelkezik, melyhez közel 20 nm saját zöld terület is tartozik. Belső elrendezése: 1 külön bejáratú szoba, amerikai konyha nappali étkező, fürdő, közlekedő, terasz, gépészeti helyiség.
A társasház minden apró részletét a minőségi és igényes kialakítás jellemzi, kiváló választás lehet állandó lakásnak, nyaralónak vagy befektetésnek is. Garantált minőségi alapanyagok, és kivitelezés egy nagy múltú, megbízható kivitelező cégtől!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Régióvezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban