Frekventált helyen, kisvárosi nagyház eladó

3753 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeghalom frekventált városrészében eladó az 1986-ban, szilikát téglából épült kétszintes családi ház. A telek területe közel 1700 m2, aminek hátsó részén található a gondosan rendben tartott veteményes kert, valamint a főépület mögött, egy 110 m2 alapterületű lakható melléképület, így az összes hasznos alapterület 295m2.

A "kisház" helyiségei: fürdőszoba, konyha, nappali, két szoba, kamra, amely igényel némi felújítást, azonban teljes értékű lakásként használható.
A főépület földszintjén található a 25 m2-es világos nappali, ahol télen a kandalló melegsége varázsolja meghitté a hangulatot.
A közlekedőn keresztül jutunk el a többi helyiségbe.
A konyha és az étkező egy légtérben lett megépítve, majd innen nyílik a kamra. Haladunk a fürdőszoba és a külön WC felé, majd a lenti háló szobába, aminek a teraszán reggelenként kávézhatunk.
Kényelmes, széles lépcső vezet az emeletre a galériába, ahonnan mindhárom szoba nyílik, valamint a 2014-ben felújított tusoló+WC és a sokrétűen hasznosítható padlástér. Mindegyik szobához tartozik erkély, aminek kellemes árnyékosságáról a felfuttatott buja növényzet és a ház előtt álló fák lombkoronái gondoskodnak.

Most ugorjunk egy nagyot és nézzük meg, mi található még ezen a pontosan 1683 m2 telken.
Az udvarba belépve, és az utcán is, tavasztól őszig gyönyörűen rendben tartott virágok, cserjék, sövények, bokrok díszítik a kertet, ilyenkor minden feléled és kizöldül. A udvar végében áll a kerti sütögető a lombos fák és tuják társaságában.
Itt található a felújítandó lakható melléképület, mellette a garázs, majd kerítéssel elválasztva találjuk a veteményes kertet.

A ház fűtéséről gáz és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátorokon és padlófűtésen keresztül.
A melegvizet villanybojler állítja elő.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az ingatlan, úgy gondolja éppen megfelel az Ön elképzeléseinek, lehetne akár az Ön otthona, akkor ne várjon! Tekintse meg személyesen is! Keressen a 06309563560 telefonszámon és egyeztessünk időpontot!
Vevőink részére minden szolgáltatásunk díjmentes!

Tóth Brigitta

Tóth Brigitta

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 956 3560
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban