Friss és üde lakás eladó a belváros szívében

1358 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A nyolcadik kerület Tisztviselőtelepi részének egy meghitt, nyugodt utcájában várja új lakóját/lakóit egy felújított, 52 nm-es téglalakás.

A lakás jelenleg 1 nagy szobából, (ami akár ketté is osztható), zuhanyzós fürdőszobából, ablakos konyhából, étkezőből, előszobából és egy pici tárolóból áll.

A lakáshoz külön pince- és padlásrész is tartozik.

A magasföldszinti nagyszoba ablakai csendes utcára néznek. Déli fekvésű, így a nap túlnyomó részében világos, napsütéses.

A berendezések újak és garanciálisak. A mélymarásos konyhabútorba elektromos Gorenje sütő- és főzőlap van beépítve. A felújítás során a villany és vízvezetékek teljes cseréje is megtörtént. A fűtésről a legmodernebb, okostelefonról (akár távolról is) vezérelhető, gazdaságos fogyasztású, wifis, norvég Adax fűtőtestek gondoskodnak.

Akár azonnal költözhető.

Falai frissen festettek, parkettái frissen csiszoltak.

A közös költség 8 008 Ft, (5 200 Ft-os felújítási alappal együtt). Az ezen felüli rezsiköltség egyedi fogyasztás alapján történik.

A társasház folyamatosan karbantartott.

Tömegközlekedésileg szintén felettébb kedvező az elhelyezkedése. Az 1-es villamos, a 99-es busz megállói, továbbá a népliget és a 3-as metro is mind pár perc sétatávolságon belül találhatóak. Pár száz méteren belül óvoda, Penny, és több gyorsétterem is (például McDonald’s, KFC) található.

A lakáshoz tartozik még a belső udvarban elhelyezkedő, zárható saját autóbeálló is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, és szeretné személyesen is megtekinteni, kérem keressen elérhetőségeimen! Egyeztessünk időpontot a megtekintésére!

Várom érdeklődését: Fodor Fanni 06-20-804-4080.

Fodor Fanni

Fodor Fanni

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 804 4080
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.