Frodókerti drágaszág

3503 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Fodorkert városrészén kínálom megvételre ezt a mai igényeket tökéletesen kielégítő ikerházat. A 270 négyzetméteres telken zártsorú beépítési móddal 1994-ben készült ház folyamatos karbantartásának köszönhetően kivételesen jó állapotú. 153 négyzetméteres alapterületén három szint osztozik. A földszint - a központi élettér - egy hatalmas amerikai konyhás nappaliból áll, ahová egy előszobából juthatunk, valamint egy kamra és egy zuhanyzós fürdőszoba és wc is helyet kapott. Innen egy hatalmas fedett teraszon keresztül egy baráti összejövetelekre, pihenésre tervezett méretű kert nyílik. A két autó befogadására alkalmas garázs az utca és az udvar felé is hőszigetelt garázskapuval szerelt. Az első emeleten egy hallból nyílik 4 külön szoba és a sarokkádas fürdőszoba. Ennek a szintnek a különlegessége, hogy három szoba is saját erkéllyel rendelkezik. A legfelső szinten még egy 16 négyzetméteres szoba került kialakításra, mely egy teljesen különálló részét képezi az ingatlannak, akár dolgozószobának, akár egy kamasznak ideális. Ezen a szinten a padlástér beépítetlen.

A ház fűtéséről egy néhány éves Baxi kombikazán gondoskodik részben padlófűtés, részben radiátoros rendszerrel.

Elsősorban azoknak a családoknak ajánlom, akik szeretnének egy csendes, egy jó közlekedéssel ellátott városrészben élni, valamint ragaszkodnak a privát udvar előnyeihez.

Az ingatlan ára 79.900.000 Ft

Szegedi Adorján

Szegedi Adorján

Irodavezető, értékesítési vezető
Szeged
+36 (20) 413 0085
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.