Full extrás belvárosi lakás

2254 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Belvárosában, 2007- ben téglából épített társasház 1. emeletén, kertre néző, 76,16 négyzetméter alapterületű, erkélyes, amerikai konyha-nappali+ 2 hálószobás, minden igényt kielégítő lakás eladó!
Az épület homlokzati hőszigeteléssel el lett látva, a lakás nyílászárói műanyagok, redőnyökkel. A lakás fűtése okos termosztátról vezérelhető központi fűtés, padlófűtésrendszerrel, a hálószobákban viszont radiátorokkal, valamint a nappaliban egy biokandalló is helyet kapott. A lakás klimatizált.
Az egyedileg tervezett, 1,5 éve felújított konyhában, még jelenleg is garanciás, Gorenje készülékek lettek beépítve.
-Az ingatlanban vezetéknélküli riasztórendszer lett kiépítve.
-Philips okos LED világítás
A lakáshoz pergolával fedett udvari kocsibeálló (3,5M Ft) valamint zárható és fedett mélygarázs (7M Ft) is megvásárolható.
A lakás vételára a teljes bútorzatot és a konyhatechnikát, a felsorolt felszereltséget mosó-szárítógépet is tartalmazza, így az új tulajdonos akár azonnal is költözhet!
Ha a belvárosi életformát részesíti előnyben, szereti a kényelmet, fontos az esztétika és a korszerű felszereltség már ne is húzza az időt, keressen a megadott elérhetőségeimen!

Járai Viktória

Járai Viktória

Prémium ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 705 3426
Járai Viktória

Járai Viktória

Prémium ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 705 3426

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.