Fullos lakás dupla terasszal

665 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden a Veresács utcában eladó ez a 2018-ban épült, kiváló állapotú, Jó adottságokkal rendelkező, tulajdoni lapon 61, valóságban 64 négyzetméteres, nappali plusz kettő szobás, dupla erkélyes, tégla építésű társasházi lakás, melyhez egy 14,3 négyzetméteres garázs (külön helyrajzi számmal rendelkező) is külön megvásárolható, melynek ára 10.000.000 Ft
Az ingatlan tehermentes.
A társasház összesen tizennyolc lakásos, és rendkívül kultúrált lakóközösséggel rendelkezik.
A lakásban kettő hálószoba, egy óriási amerikai konyha nappali, fürdő , és egy külön Wc, valamint egy előtér található. Az ingatlan központi része a tágas amerikai konyha nappali ahonnan az egyik erkély, valamint a hálószobából a másik erkély könnyedén elérhető. Az ingatlan rendkívül napfényes lakás köszönhetően a tájolásának (K)

Az ingatlan fűtésről gáz - cirkó fűtés (padoló), hűtéséről dupla klíma gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony összesen 20.000 Ft/hó. A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, és buszmegálló bolt, 2 percnyire található az ingatlantól.

A lakás együttesen egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhelye lehet, fiatal pároknak, valamint akár befektetési célra is tökéletes.


Várom megtisztelő hívását:
KÓKAI FERENC
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777

Kókai Ferenc

Kókai Ferenc

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban