Ganzkertvárosban eladó újépítésű Ikerház mindkét fele!

3804 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálok egy újépítésű ikerházfelet Budapest 18. kerület Ganzkertváros részében.
Az ingatlan 76 m² lakótérrel rendelkezik. A kulcsrakész állapot június elején várható.

Szintén eladó az ingatlan másik fele is, erről és az ingatlanok műszaki leírásáról bővebb tájékoztatást telefonon tudnak kérni.

Az ingatlanban 4 db szoba, 1 db amerikai konyhás nappali, 2 db fürdőszoba, egy közlekedő, egy előszoba, egy kamra, és egy tároló található. A ház prémium anyagokkal, redőnyözött ablakokkal, új nyílászárókkal, elektromos garázskapuval, erkéllyel, terasszal, padlófűtéssel, amerikai konyhával, klíma és riasztó kiállással, külső hőszigeteléssel, új villamoshálózattal, saját tárolóval és kertkapcsolattal rendelkezik. Mindezek által a rezsije rendkívül kedvező.

Ha Ön is szeretne egy olyan otthont, amely nem csak modern és kényelmes, de rendelkezik minden szükséges funkcióval, akkor ne felejtse el, hogy ez az ingatlan a legjobb választás!
Segítünk abban, hogy megtalálja az otthonát!

Várom hívását. Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.
.
.
De tényleg :-)

I am offering for sale a newly built semi-detached house in the Ganzkertváros part of the 18th district of Budapest.
The property has 76 m² living space. Turnkey is expected in early June.

The other half of the property is also for sale, please call for more information about this and the technical description of the property.

The property comprises 4 bedrooms, 1 living room with American kitchen, 2 bathrooms, a hallway, a hall, a pantry and a storage room. The house has premium materials, roller blinded windows, new windows and doors, electric garage door, balcony, terrace, underfloor heating, American kitchen, air conditioning and alarm system, external insulation, new electrical wiring, private storage and garden connection. All these features make it very affordable.

If you want a home that is not only modern and comfortable, but also has all the necessary features, don't forget that this property is the best choice!
We will help you find your home!

We look forward to your call. For real estate questions, call me anytime, I stress anytime.
.
.
Really :-)

Fekete Zoltán
PRÉMIUM

Fekete Zoltán

8 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Régióigazgató
Budapest
+36 (70) 947 6547
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban