Garabonci, felújítandó családi ház

1165 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zalakaros szomszédságában Garaboncon eladó ez 60 nm hasznos alapterületű családi ház. A házhoz tartozó terület 3535 nm. A ház meghosszabbításában melléképületek találhatóak, melyekből könnyen garázs is kialakítható.
A ház falazatán alul felvizesedés nyoma található, mely a modern lemezpréseléses technológiával könnyen orvosolható. Az ingatlanon felújítási munkálatok nem történtek, de ráfordítással nagyszerű otthon alakítható ki belőle. A szobákat gáz-konvektorok fűtik. A családi ház helyiségei: 2 tágas, világos szoba, előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, szélfogó. Az alaprajzon fürdőszobaként feltüntetett helyiség, jelenleg tároló funkciót lát el, a fürdő kialakítása szintén az új tulajdonos feladata. A ház falusi csokra alkalmas, de Zalakaros közelsége miatt befektetési ingatlanként is jó választás lehet. Mindenkinek csak ajánlani tudom az ingatlant, aki Zalakaros mellett, de mégis nyugodt környezetben szeretné új életterét kialakítani.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.