Garay utcában jó állapotú, igényes lakás

3778 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa kedvelt részén, a Garay utcában eladó ez az igényesen kialakított, 54 nm hasznos alapterületű tágla lakás. A lakrész a 4 emeletes tömb 4. emeletén helyezkedik el. Az ingatlanhoz saját, illetve közös használatú tároló is tartozik. Gépjárművel a tömb körül kialakított parkolóban díjmentesen lehet parkolni.
A társasház igényes, kultúrált. A tetőszigetelés,és kémények bélelése megtörtént, illetve a lépcsőházi ablakok cseréje is végbe ment.
A tulajdonosok a lakóteret részben felújították. Az ingatlan új ablakokat, valamint új főbejárati ajtót kapott. Az ablakok redőnyözöttek, szúnyoghálóval ellátottak. Megújultak a hideg- valamint a melegburkolatok. A lakásban új konvektorok és új konyhaszekrény kapott helyet. A fűtést jelenleg gáz konvektorok biztosítják, ám a kémények bélelése miatt az ingatlan könnyen cirkósítható. A lakás közös költsége mindösszesen 8.500 Ft. A lakótér helyiségei: 2 teljes értékű szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, előszoba, erkély.
Az ingatlan tökéletes választás lehet kisebb családoknak, fiatal pároknak.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.