Garázsos lakás az Egyetemhez közel!

652 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Szigetben Prémium kategóriás társasházi lakások vásárolhatóak. Várhatóan 2022 júniusában kerülnek átadásra emeltszintű fűtéskész állapotban. (igény esetén kulcsrakész befejezés is megoldható)

Ebben az ötlakásos modern, téglaépítésű társasházban nem fog csalódni! Remek tájolású, napfényes otthonokba tudnak majd a leendő tulajdonosok költözni. A kivitelező a korábbi, általa épített társasházaknál szerzett tapasztalatokat felhasználva terveztette meg és alakította ki, prémium anyagok és modern technológia felhasználásával, ami garantálja az élhető, nyugodt életteret a ház lakóinak.

Már csak egy lakás maradt!

Ebben a hirdetésben egy Br 112nm-es első emeleti lakás alaprajza látható (L2). Helyiségek: 3 szoba, nappali-étkező konyha, két fürdő, háztartási helyiség-külön WC, előtér. A lakáshoz tartozik 1db tároló (~3nm), egy darab gépkocsibeálló és egy darab garázs! Igény esetén a nappaliból még egy szoba kialakítható, így négyszobás is lehet.

A lakások prémium minőséget képviselő hőszivattyús padló/mennyezet hűtéssel-fűtéssel kerülnek kialakításra, emiatt nem lesz szükség későbbi klímaegység felszerelésére. Alacsonyabb üzemeltetési költsége mellett jobb hőérzetet is biztosít, valamint egészségesebb is. A hőszivattyú 100%-ban károsanyagkibocsátás mentes energiaforrás. Előnye még, hogy működési elvéből adódóan sokkal több energiát képes előállítani, mint amit felhasznál. A melegvizet lakásonkénti bojler biztosítja. Minden lakás egyedi mérőórákkal felszerelt.

Ár: 65.555.555Ft

További információkért kérem keressen bizalommal!
Hívjon akár hétvégén is! :)
06-30/156-6513

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Amennyiben a lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.