Garzon panel áráért 56 m2-es téglalakás Wekerletelep szélén!

944 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A XIX. kerületben, Wekerletelep szélén, csendes mellékutcában kínálunk egy földszinti, 56 m2 téglalakást, rendezett, 12 lakásos társasházban.

Egy átlagos állapotú lakást kínálunk, a szobákban faparkettával. A fűtés korszerűsítése 5 éve történt, a hőt Norvég típusú elektromos fűtőpanelek biztosítják (még garanciális), a fűtésszámla (villanyszámla) kedvező: átalányban 15.000 Ft.
Jól alakítható a lakás, igény szerint 1+ 2 félszobássá, alaprajza a képek között megtekinthető.
A föld szintjétől picit lejjebb helyezkedik el a lakás, mintha fél szuterén lenne, de ablakai normál méretűek és a fény is átjárja, ami D-NY fekvésének köszönhető.

Tartozik a lakáshoz egy önálló 6 m2 tároló.

A lakóközösségnek fontos a ház karbantartása, értékmegóvása: közelmúltban feleződött be a csatorna, előtte a villanyvezetékek cseréje a társasházban, a jövőbeni terv a tető cseréje lesz.

Ajánlom a lakást mindazoknak, akik panellakás helyett, téglalakást keresnek, akiknek fontos, hogy biztonságos és barátságos kertvárosi környezetben éljenek és jól alakítható lakást keresnek jó áron!

A közelben több kisbolt, óvodák, iskolák, a szépen felújított játszótér és park a Kós Károly téren, éttermek, cukrászdák, piac.

A közlekedés szempontjából is jó helyen található a lakás, a 3 Metró Határ út állomása 15 perc alatt elérhető.

Berraies-Rózsa Magdolna

Berraies-Rózsa Magdolna

Ingatlanértékesítő
Budapest 19. kerület
+36 (70) 606 2067
Berraies-Rózsa Magdolna

Berraies-Rózsa Magdolna

Ingatlanértékesítő
Budapest 19. kerület
+36 (70) 606 2067