Gazdálkodás, vállalkozás, igényes lakás, kiváló lehetőség!

529 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Az eladó ingatlan Mórahalom határán, közvetlenül a bajai út mellett található!
A tanya területe összesen 8420 m2, az alábbi felosztásban: 3273 m2 lakóház, udvar, garázs
3083 m2 szántó
2064 m2 szőlő.
A lakóövezetben egy 193 m2 területű lakóház, egy két autó beállására alkalmas garázs, valamint egy műhely épület található.
A használat tekintetében az udvar első része a vállalkozás telephelyeként funkcionál, a középső rész a lakóingatlan, a hátsó rész, pedig gazdálkodásra alkalmas terület.

Rusztikus hangulatú belsőépítészeti stílus uralja a teljes felújításon átesett, lakóépületet.
Az ingatlan eredeti épülete vályog, a hozzáépített részek téglából, illetve ytong falazó elemből készültek. A ház a jelenlegi formáját 2007-ben nyerte el. A teljeskörű felújítás is ekkor történt szerkezetileg, tervdokumentáció és engedélyek alapján, esztétikai szempontból pedig folyamatosan újul.
Teljes tetőszerkezet csere, fa nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel, redőnnyel, víz- és villanyhálózat teljes cseréje, ipari áram bevezetése történt.
Az ingatlanon 3 db fúrt kút van, a ház víz ellátása működtethető vezetékes vízhálózatról is és házi vízművel is. A szennyvíz elvezetése házi szennyvíz gyűjtőbe történik.
A fűtés tekintetében is több lehetőségünk van, gáz-kombi kazán, vagy vegyes tüzelésű kazán ,illetve elektromos fűtés, a hőleadó minden helyiségben radiátor. A melegvíz ellátására második lehetőségként 200 literes villanybojler is van.
Jelenleg egy napelempark kialakítása van folyamatban, aminek a teljesítménye biztosítja az ingatlan folyamatos árammal való ellátását, ezáltal függetlenítve az ingatlant a közmű szolgáltatótól.
Az ingatlan dupla komfortos, szinte minden hálószobához tartozik fürdőszoba és WC. A szobák hajópadlóval burkoltak, a többi helyiség kő burkolatos.
Egyedi kialakítású, kiváló elosztású, tágas, világos lakás!

Ha valaki nagyobb területen szeretne gazdálkodni, akkor az ingatlannal közvetlenül szemben található 10119 m2-es szántó is megvásárolható. A területre a villany és a víz is be van vezetve! IRÁNYÁR: 3,5 MFt.

Amennyiben ez a több lehetőséget rejtő, páratlan ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!