Gazdálkodásra is alkalmas terület, csendes környezet!

815 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa városától mindösszesen 10 km távolságra, csendes, nyugodt faluban, Zalasárszeg településen eladó ez 95 nm hasznos alapterülettel rendelkező családi ház. Az épülethez hatalmas, közel 6000 nm nagyságú terület tartozik, mely akár önellátó gazdálkodásra is alkalmas lehet.
A lakótérben 5 éve jelentős felújítási munkálatok zajlottak, melyek alatt megújult az ingatlan összes hidegburkolata, az ingatlan új konyhát, és új fürdőszobát kapott. A falazat kívülről 5 cm vastag homlokzati hőszigetelést kapott. A villamoshálózat 32 A-re történő bővítése megtörtént. A településen vezetékes gáz illetve csatornaszolgáltatás nem elérhető, a helyiségek fűtéséről egy cserépkályha illetve, kandallók gondoskodnak, a szennyvíz tárolása pedig derítőben megoldott. A lakótér helyiségei: 3 teljes értékű szoba, előszoba, közlekedő, konyha étkezővel, fürdőszoba, kamra.
Gazdálkodni vágyóknak, vagy akik csendes környezetben képzelik el új életterüket, tökéletes választás az ingatlan!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.