Gazdálkodásra is kiválóan alkalmas családi ház eladó!

1951 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kunágotán 120 m²-es, jó állapotú családi ház eladó! Az ingatlanhoz tartozik a szomszédos telek is, így a terület összesen 4039 m². A 2 db telek teljesen bekerített.
Az eredeti ház évtizedekkel ezelőtt kibővítésre került, nagyrészében téglafalazatú, betonozott, egyik szoba hajópadlós, a másik 2 szoba parkettás.
Az ingatlan folyamatosan karbantartott, szerkezetileg kifogástalan állapotú, alacsony fenntartást igényel. Fűtése megoldható vegyestüzelésű vagy gáz kazánnal, de hűtő-fűtő klíma is szolgálhat kiegészítő fűtésként.
A csendes, aszfaltozott utcában található ház redőnyözött, és új nyílászárókkal van ellátva.
A ház folytatásaként található a kazánház, tárolók, nyári konyha, garázs és ólak, minden rendelkezésre áll egy kisebb gazdaság működtetésre, vagy akár egy nagyobb család önellátásához.
Az ingatlan vételára tartalmaz bútorokat is, amelyek a házzal együtt eladók!

Kunágota az Alföld délkeleti részén, a román határ közelében található (Arad 50 km). Közeli városok: Battonya, Mezőkovácsháza.
A település a megyeszékhely Békéscsabától és Gyula fürdővárostól 40 km-re található. A községben megtalálható polgármesteri hivatal, iskola és óvoda, posta, boltok.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen akár hétvégén is!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző is!

Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (70) 310 4451
E-office
Most 100 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban