Göcseji úti kicsi lakás a 10.emeleten, de nem legfelül.

1845 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zalaegerszeg Göcseji úton 10 emeletes társasházban központi fűtéses kis lakás eladó.
A közelben óvoda, iskola, általános, közép és felsőfokú intézmények, közintézmények, bolt, vendéglátó egység, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, benzinkút.
Szinte minden a ház környékén megtalálható.
A társasház 1977-ben épült, falazata panel, mely kívülről szigetelt.
Parkolás itt a ház körül kialakított parkolókba ingyenes.
A lakás liftes házban a 10. emeleten található, mely fölött teljes egészében még egy szint van, ahol tároló és szárítóhelyiség lett kialakítva használatra a lakók számára.
A lakás 33 m2-es, elosztása szerint, zárt lépcsőházon keresztül érjük el a bejáratot, ahol előszobába érünk, balra konyha, jobbra wc és külön fürdőkádas fürdő, szembe az erkélyes szoba.
Kicsi lakás, de ennek ellenére minden előnye megvan, külön fürdő és wc, beépített szekrény az előszobába, és még kicsi erkélyt is kapott.
Fekvése a szoba dél-nyugati.
A lakás nagyon szép átlagos állapotú, melyben új konyhabútor beépítése és a szoba parkettázása megtörtént, nyílászáró ablakai műanyag, redőnyözött.
A lakáshoz az emeleten saját tároló van, a földszinten közös tároló és a lakás fölött is közös tároló és szárítóhelyiség található.
Fűtése házközponti radiátoros, közös költség: kb: 20.000 Ft, ez hideg és meleg víz fogyasztással együtt + külön van az egyéni villany fogyasztás.
Ha további kérdése van, keressen elérhetőségeimen, szívesen segítek.

Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 385 7494
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 385 7494

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.