Gödöllőn 325 m2-es több generációs családi ház eladó!

294 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gödöllő/Máriabesnyő nyugodt részén 325 m2 hasznos alapterületű, több generációs családi ház eladó!

A kétszintes ház 3 külön bejáratú lakrésznek ad helyet, mely mindegyike külön mérőkkel és saját cirkófűtéssel rendelkezik.

A földszinten található az egyik lakrész, mely 60 m2 hasznos alapterületű, jelenleg nyári konyhaként funkcionál, melyhez kamra és fürdőszoba tartozik, valamint egy kívülről megközelíthető wc.

A másik lakrész a családi ház földszintjén helyezkedik el, ennek hasznos alapterülete 80 m2. Ennek helyiségei: nappali, konyha, előszoba, hálószoba, gardróbszoba, fürdőszoba, folyosó, kamra és külön wc.

Az emeleten található a harmadik lakrész, mely 76 m2 hasznos alapterületű, ebben található nappali, 2 szoba, melyből az egyikhez tartozik 10,28 m2 terasz, konyha, előtér, kamra, fürdőszoba és külön wc. Ez a rész a két házrész között található külső lépcsőn közelíthető meg.
A lépcsőn keresztül érhető el a 38 m2 területű padlástér, mely teljes mértékben beépíthető.

A kert hátsó részében található a melléképület, mely hasznos alapterülete 96,7 m2. Ebben egy közel 40 m2-es garázs kapott helyet, valamint a negyedik lakrész, mely hasznos alapterülete 57,7 m2. Ennek helyiségei: nappali, konyha, előtér, szoba, fürdőszoba és külön wc. E mellett található 10 m2 tároló helyiség, valamint alatta helyezkedik el a 15 m2-es pince.

Az ingatlan 2007-ben épült 38-as porothermből, 10 cm-es dryvit szigetelést kapott. Fa thermo, 2 rétegű üveg nyílászárók lettek beépítve,zsalugáterekkel, helyiségek gránit burkolatot kaptak.

Az udvar egy része térkővel borított, elektromos kapun keresztül juthatunk be a területre. A kert esőérzékelős, automata öntözőrendszerrel felszerelt.
A telek teljes területe 1079 m2, melyen fúrt kút is található, ez látja el a fürdéshez és öntözéshez szükséges vízmennyiséggel az ingatlant, így a vezetékes vízfogyasztás minimális (a főzés, és ivóvízfogyasztás függvényében).

A fűtésről gáz és vegyestüzelésű kettős fűtésrendszer gondoskodik, mely szabadon váltogatható, valamint a nyári konyha lakrészben egy márványkandalló is található. A hűtést pedig mindehol klíma oldja meg.

A biztonság a 8 kamerás riasztórendszer által maximálisan biztosítva van.

A közelben található buszmegálló, vasút, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség.

Serényi Judit

Serényi Judit

Ingatlanértékesítő
Dunakeszi
+36 (70) 675 1175
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban