Gönyűn eladó vendéglátó egység 2 lakással

5111 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ajánlom vállalkozók, befektetők figyelmébe, akik nagyot mernek álmodni!

Győrtől 15 km-re Gönyű kedvelt részén Eladó egy teljes felújítás igénylő, statikailag jó állapotú vendéglátóipari egység 2 lakással 1442 m2-es telken 19 m széles utcafronttal.
Gönyű település folyamatosan fejlődik, a falu mellett elhelyezkedő csodás Dunapart évente sok látogatót vonz magához, ezáltal a telken elhelyezkedő épületek; vendéglátóegység, lakások számtalan lehetőséget rejt magába.
Újra nyitható vendéglátó egységként, a lakások panziónak, akár a telek és nagy épület miatt tárolásra is alkalmas; csakis az ön fantáziájára van bízva, hogy milyen lehetőséget lát meg benne!

A lapos és cserép tetős tégla épületek teljesen felújítandók, de szerkezetileg jó statikai állapotban vannak.
Az első lakás az utcafronton helyezkedik el utcai bejárattal, mely 64 nm lakóterű. A vendéglátóipari egység szintén utcafronti bejáratú, 230 nm területű. A kettőt egymástól egy szintén utcai bejáratú 25 m2-es garázs választja el.
A 2. lakás a vendéglátó egység mögött található, külön bejáratról nyíló 2 szintes 58 m2-es, melynek egy része alatt pince található.
Azonnal birtokba vehető, tehermentes ingatlan!
Az utcafronti lakás külön helyrajzi számon szerepel, de a tulajdonosa kizárólag egybe szeretné értékesíteni. Az ár a 2 lakásra és vendéglátóegységre együttesen vonatkozik!

Jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás
Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan az alábbi telefonszámon érdeklődhet!
Szabó Ibolya +36706174858

Szabó Ibolya
PRÉMIUM

Szabó Ibolya

2 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 617 4858
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban