Gyárvárosban földszinti lakás eladó!

2051 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó lakás az ETO park szomszédságában, a Mártírok útján. Egy 4 emeletes épület földszintjén helyezkedik el, a maga 2szobájával, és az 54 m2-es területével. Az egyik szobához erkély is tartozik, ami az utca felé néz. Az előszobából jobbra nyílik a konyha, és a fürdőszoba. Balra egy kis tároló kapott helyet, és egy beépített szekrény. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve, és redőnnyel felszereltek. A szobákban eredeti parketta van, amit csak csiszolni és lakkozni kell. A fürdőt és a konyhát, mindenki a saját elképzelése szerint újíthatja fel. A fűtés gázkonvektoros. A lakás nem lakott, így gyorsan költözhető, és ami még fontos, hogy tehermentes. Az új tulajdonos, némi felújítással nagyon szép otthont tud kialakítani. A belváros gyorsan megközelíthető, és minden a közelben!

Az AUDI és az Ipari park közelsége miatt ajánlom befektetőknek is, mivel könnyen, gyorsan kiadható.
Emellett minden korosztálynak ajánlom, de leginkább az idősebbeknek, és a picibabás családoknak a könnyebb közlekedés miatt.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az eladó tájékoztatása alapján kerültek
meghatározásra.
Ne késlekedjen, hívjon, és mutatom!
+36203546112 Nagyné Vass Katalin

Ügyfeleink részére teljes körű ügyintézést vállalunk, energetikai tanúsítvány, adás-vételi szerződés,
díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés.
A Városi Ingatlanirodánál mindent egy helyen!

Nagyné Vass Katalin

Nagyné Vass Katalin

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 354 6112
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.