Gyárvárosi kertkapcsolatos lakás eladó

4446 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Társas családi ház?? vagy családi társasház?
Inkább az első!
Azoknak ajánlom ezt a házat, akik nem akarnak panelban, új építésű társasházban, kaptárban élni, de nem is akarnak füvet nyíri egy nagy kertben, de .... Szívesen gondoznának pár tő rózsát, udvarban, és nem erkélyen akarnak napozni, szeretnének kutyust, de nem akarnak a lakásban együtt lakni vele, ..... kocsival udvarban akarnak parkolni, .....
Szóval ez egy különleges ház, lakás, egyedi lehetőségekkel. Sarokház, emeletes, két lakás külön bejárattal társasháznak minősítve. Földszint egyik utca, emelet másik utca. Udvar elválasztva kerítéssel.
114 nm, kettő nagy szoba, nagy közösségi tér. A hálófülke részt át lehet alakítani zárt szobává, vagy az YTONG falat elbontva nagyobb lehet a nappali. Egy harmadik szoba is kialakítható a fal áthelyezésével. Rendesen élhető ház. Világos, nem nyomasztanak a kis terek. Jó helyen is van, az ETO-Park közelében, aránylag csendes utcában.
Műszakilag férfi szemmel: Jelenlegi tulajdonos 2010-ben beköltözéskor villamos hálózatot újra vezetékezte, víz és csatorna, illetve fűtéscsövek cserélve, kombi gázkazán, radiátorok. Éves gázfelhasználás 1100-1300 m3. Lábazat is szigetelve. Falszigetelés 10 cm. Bejárati ajtó cserélve, Műanyag redőnyös ablakok, nappaliban üvegtégla. Fürdőben nagy méretű sarokkád. Burkolatok jók, szobákban laminált padló, konyha, nappali, közlekedő járólapos.
Ja! Ára: 47.680.000 Ft
Ha eléggé felkeltettem érdeklődését, hívjon. El kell adni a régit? Hívjon. Hitel kell? Hívjon. Ügyvéd kell? Hívjon. Nem a vonzáskörzetben lakik? Nem gond. Országosan dolgozunk. Hívjon! Tel: 0630/601-9095

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.