Gyárvárosi kétszobás, erkélyes lakás eladó

2833 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győrben, az ETO Park közelében található ez az 1960-as években épült négyemeletes középblokkos társasház. Az 50 m2-es, jó fekvésű, kellemes lakás a 2. emeleten helyezkedik el. Fa biztonsági ajtón jutunk be a lakásba. A tágas nappalihoz nyugati fekvésű nagyméretű erkély kapcsolódik. A szobák redőnyözöttek, szúnyoghálóval ellátottak, laminált parkettával burkoltak, a régi konvektorokat modern gázkonvektorokra cserélték. A konyha és a fürdőszoba ablaka az utcára néz. A fürdő és a WC egy helyiségben van, elegáns csempével, igényes járólappal burkolt. A közlekedőben nagyméretű beépített szekrény segít a tárolásban. A konyhát fenyő faburkolat teszi hangulatossá.
A lakás tulajdonviszonyai rendezettek. A berendezés megbeszélés tárgyát képezi.
A lakáshoz saját tároló tartozik a pinceszinten. A lakásszövetkezetnek fizetendő közös költség 6500 Ft.
A közelben az ETO Park bevásárlóközponton kívül a stadion, az állatkert, a korcsolyapálya található. Nem messze innen a Lidl, Spar, buszmegálló, benzinkút. A parkolás az utcán ingyenes.
Ha egy olyan lakást keres, amely csendes környéken fekszik, mégis minden könnyen elérhető, jöjjön és nézze meg! Egy rendezett lépcsőházban ez az ízlésesen berendezett, felújított lakás csak Önre vár!
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Adorján Éva

Adorján Éva

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 408 8348
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.