Gyárvárosi kétszobás felújítandó lakás eladó

1753 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Gyárvárosban, az ETO Park mellett található ez az 1960-as években épült külső hőszigetelt társasház. A ház 5 szintes, ennek a 4. emeletén helyezkedik el a lakás. Két szoba, konyha, fürdő és WC, valamint előszoba tartozik az 53 m2-es lakáshoz. A konyha és a kisebbik szoba utcafronti, nyugati fekvésű, a nappali a hozzá kapcsolódó 4 m2-es erkéllyel keletre néz, parkosított területre.
A szobákban parketta, a többi helyiségben műpadló található. Az utcafronti ablakok műanyagok, a nappalié fából készült. Gázkonvektorok melegítik a helyiségeket.
A lakáshoz saját 6 m2-es pince is tartozik!
A ház a főúttól beljebb található. A közelben buszmegálló, az ETO Park, az állatkert,a korcsolyapálya, élelmiszerbolt van, emellett játszótér, kutyafuttató is.
A lakás teljes felújításra szorul! Ha szeretné a saját lakberendezési álmait megvalósítani, itt a lehetőség! Álmodja meg saját lakását: színben, berendezésben, burkolatban! Befektetésnek is kiváló!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Adorján Éva

Adorján Éva

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 408 8348
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.