Gyermekes családok leendő otthona

1057 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyermeket nevelő, vagy váró párnak, vagy befektetésnek is ideális ez az azonnal birtokba vehető, de igény szerint felújításra szoruló, Királykút lakónegyedben lévő, 2 szoba + 1 félszobás panellakás a belváros szélén. A lakás egy 7 emeletes, liftes ház 3. emeletén helyezkedik el.

Székesfehérvár egyik népszerű lakótelepén található ez a lakás, ami a belvárostól alig 10 percnyi sétára van. Ha kell, akkor tehát közel a nyüzsgés, de utána csend és nyugalom vár arra, aki ezt lakást választja a családja számára, amely 3-4 fős családok számára is élhető környezetet biztosít, minimális rezsiköltséggel. Mindezt a belváros, bölcsődék, óvodák, iskolák, orvosi rendelők üzletek és egyéb közintézmények gyalog is könnyen elérhető távolságában.

A lakás eredeti állapotban van, de nagyon szépen vigyáztak rá. Értelemszerűen ráfér egy felújítás, hogy a mai kor igényei szerint nézzen ki, de akik csak később tudnak erre pénzt elkülöníteni, azok számára is megfelelő lehet.
Az épület korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval is fel vannak szerelve. A nyári meleget pedig egy klíma segít elviselhetővé tenni. A fűtés távhővel történik. A fűtés költség alacsonyan tartható, hiszen középső lakás lévén, minden oldalról besegítenek a szomszédok is 😊. A rezsi is alacsony.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerbolt, orvosi rendelő és a belváros pár perces sétára találhatóak. A ház előtt díjmentes a parkolás. A közeli helyi buszmegállókból pedig a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban