Gyömörei birtok

3934 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyömöre-Ilonkapuszta település részén eladó 7500 m2-es telken 2x 80 m2-es ikerház.
Gyömöre faluközpontja a háztól 5 km-re, míg Szerecseny 1,5 km-re található. Ilonkapuszta nagyrészt aszfaltozott úton közelíthető meg, a falu ezen részén életvitel szerűen több család is lakik.
A közelben fog elhaladni a most épülő M83-as gyorsforgalmi autóút, így Győr, valamint az M1-es autópálya 15 perc alatt elérhető lesz.
Az ingatlanokhoz tartozó 7500 m2-es telken több melléképület, állatok tartására alkalmas istállók, valamint nyárikonyha is található.
Jelenlegi tulajdonosa több éve 300 m2-en akácfákat ültetett, ezek pár év múlva kivághatóak, de ezen felül a területen sok termő gyümölcsfa is található.
A ház jelenleg 2 házrészből áll, melyek egyenként 80 m2-esek, de ezek igény szerint össze is nyithatóak, így a lakótér 160 m2-re növelhető a lakótér, ami elegendő egy nagyobb családnak is akár, vagy több generáció számára.
Az egyik házrész jelenleg is lakott, ott több felújítást is végeztek az elmúlt pár évben: új az elektromos hálózat,
új a vízvezeték rendszer, valamint az ipari áram is kiépítésre került. A házban a meleget egy vízteres cserépkályha biztosítja, a meleg vizet pedig villanybojler.
A házban található 2 darab szoba, egy étkező-nappali, egy konyha-főzőfülke, valamint egy sarokkádas fürdőszoba.
A másik házrész felújításra szorul, beosztása teljesen megegyezik a lakott lakrésszel.
Ha gazdálkodni szeretne, vagy csak egy csendes, természetközeli helyen élni, akkor ez egy jó választás.
Gyömöre a falusi CSOK-kal támogatott települések között található.
(A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.)

Moncsek Anita

Moncsek Anita

Kapcsolattartó
Győr
+36 (70) 319 0173
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban