Gyöngyszem Gellérthegyen

4128 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest I. kerületében, Gellérthegyen eladó panorámás modern lakás.

Igazi gyöngyszem!
A lakás magas földszinti, keleti tájolású, örökpanorámás, amelyből kilátás nyílik az egész fővárosra, egyszerre lehet látni a Várat, a Parlamentet és a Margit hídat.
Az épület, amelyben a lakás található 2,5 éve lett felújítva, a lakás pedig 2021. tavaszán került felújításra. Az épület 4 szintes.
A nappali 28 m2 amerikai konyhával, amely 6 m2-es. A konyha teljesen gépesített, főleg Bosch gépekkel felszerelt. Innen nyílik a következő két helyiség: az 5,8 m2-es gardrób (jelenleg gyerekszoba), előzőleg kis dolgozószobának volt kialakítva, mellette szintén a nappaliból nyíló a 8 négyzetméteres háló található. A lakás előszobájába lépve látszik a panoráma. Ebből nyílik a fürdőszoba, káddal, mellette külön WC helyiség. A nappaliból nyílik a 80 m2-es óriás felületű járható erkély, amely elvileg közös használatú a társasházzal, azonban mindenkinek van erkélye vagy terasza, gyakorlatilag az épület lakói nem használják ezt a teraszt. Lehetőség van az erkély hosszú évekre való használati díjának megfizetésére, amely mellett kizárólagos használatú lesz.

A lakás okos lakás, minden távirányítható: a redőnyök, szúnyogháló, a lámpák, a fűtés-hűtés akár telefonról is irányítható, ha a tulajdonos nincs otthon. Klimatizált lakás, elektromos, azonban szükség esetén gázfűtés is megoldható, a radiátorok fel vannak szerelve.
Lakáshoz 16 m2-es garázs tartozik, mely az árban benne van.
A közös költség 13.000 Ft havonta.

Az ingatlan infrastruktúrája és elhelyezkedése kiváló.
Az ingatlantól nem messze közlekedik több busz is, a buszmegálló gyalogosan 8 percre található.

Az ingatlan 1/1 tulajdonostól eladó és azonnal költözhető!
Az ára 185.000.000 Ft, de áralku is lehetséges, illetve garázs nélkül is megvásárolható.

Ügyfeleimnek teljesen díjmentes hitelügyintézést kínálok, illetve egyéb szolgáltatást (ügyvéd, energetikus).
Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.

Vajnoczki Gábor

Vajnoczki Gábor

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 634 7663
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban