Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Gyönyörű családi ház elérhető áron!

3959 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyönyörű családi ház elérhető áron!

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Gyula Fürdőváros Ajtósfalva városrészén egy csendes, rendezett utcában lévő, a belvárostól 10 perc gyaloglással megközelíthető 2006 évben épült tégla családi ház.

Az ingatlan helységeinek elosztásából adodóan tökéletes lehet akár nagycsaládosok részére is, mivel a házban egy légtérben egy hatalmas nappalit, amerikai stílusú konyhát, egy kényelmes ebédlőt és egy praktikus előszobát találunk! Az előszobából egy közel 50 m2-es nappali helységbe léphetünk, ahonnan további két szoba és egy amerikai stílusú konyha nyílik. A közlekedő részről juthatunk továbbá egy tágas szobába, illetve egy szintén tekintélyt parancsoló közel 10 m2-es fürdőszobába, ahol egy nagy sarokkád és egy komoly zuhanyzó is ki lett alakítva.
A ház egy masszív beton alapokra épült tégla szerkezetű ingatlan, amely az építés során egy 8 cm-es hőszigetelőt kapott, illetve az összes nyílászáró is újszerű, hőszigetelt üveggel ellátott. A házhoz tartozik egy tágas, elektromos ajtóval rendelkező garázs is, amelyből egy ajtón keresztül azonnal a ház közlekedőjébe juthatunk. Az ingatlan fűtéséről egy korszerű kondenzációs gázkazán gondoskodik a hozzá tartozó lapradiátorokkal.
Az ingatlanhoz tartozik egy teljesen körbekerített 3.170 m2-es telek is, amelynek a nagyobbik több mint 2.000 m2-es hátsó leválasztott részén szinte az összes létező és jól termő gyümölcsfa megtalálható. Az ingatlan udvarán egy fúrt kút is található, amellyel a kert és a gyümölcsfák locsolása egész évben megoldott.

Az ház lakóterülete: 128 m2.
A melléképület lakóterülete: 35 m2.
A telek összesen: 3.170 m2.

Amennyiben ez a tökéletes elosztású, újszerű, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező, saját gyümölcsössel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.