Gyönyörű ház és hatalmas kert Árpádföldön

2605 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyönyörű ház, hatalmas kert és bővítési lehetőség Árpádföldön

Figyelem! A hatályos építési szabályzat szerint erre a telekre akár 200 négyzetméter alapterületű, 2 szintes családi ház is építhető, így a jelenlegi ház bővítésével nagy családok részére is ideális választás!

Árpádföld legjobb részén kínálom eladásra ezt a hatalmas kertben álló gyönyörű családi házat. A környék nem csak közlekedési szempontból, hanem ellátottság szerint is nagyszerű helyen található. Néhány perc sétával elérhető többek között bolt, étterem, gyógyszertár, fitness-terem és barkácsbolt is. Buszmegállókat száz méteren belül találunk, a belváros 20-25 perc alatt elérhető. A ház a kert belsejében, az utcafronttól 20 méterre található, így nyugodt környezetet hátsó kertet tud majd magáénak az új tulajdonos. A kert rendezett, a dísznövények, virágok, bokrok harmóniát sugároznak.

A ház elosztása is kiváló. A bejárattól jobbra a két hálószoba, balra a hatalmas, amerikai konyhás nappali és egy étkező helyezkedik el. A fürdő zuhannyal és káddal is felszerelt, a toalett külön helyiségben található. A tárolásban gardrób szoba segít beépített szekrénnyel, a konyhai kellékek, alapanyagok elhelyezése kamrában lehetséges. A ház mögötti melléképület kitűnő a kerti bútorok, grill eszközök tárolására. A nappaliból nyíló terasz egy része fedett és fűthető, a kert felé eső résszel együtt több, mint 20 négyzetméter nagyságú.

A ház téglából épült, homlokzati szigeteléssel ellátott. Részben betonfödémes, igény esetén a padlástér beépíthető. A szobákban lévő műanyag nyílászárók többrétegű thermo üveggel valamint redőnnyel szereltek. A fűtésről és a használati melegvízről a fürdőben elhelyezett kombi cirkó gondoskodik, a nappali klimatizált. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, 6 éve teljes felújításon esett át, tavaly új homlokzati festést kapott. Az előkertben 2 autó számára térköves parkolóhely lett kialakítva, a kapu automata.

Az ingatlan rövid időn belül költözhető, rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni, jöjjön el és szeressen bele!

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

-----------------------------------------------------------------------------

Beautiful house, huge garden and expansion in Árpádföld

According to the current building regulations, a 2-storey family house with a floor area of up to 200 square meters can be built on this plot. So by expanding the current house, it is also an ideal choice for large families!

In the best part of Árpádföld, I am offering for sale this beautiful family house in a huge garden. The area is in a great location not only in terms of transport but also in terms of amenities. Within a few minutes ’walk there are shops, a restaurant, a pharmacy, a fitness room and a DIY store. Bus stops can be found within a hundred meters, the city center can be reached in 20-25 minutes. The house is located inside the garden, 20 meters from the street front, so the new owner will have a quiet environment in the house and in the back garden too. The garden is tidy, the ornamental plants, flowers and bushes makes a harmonious impression.

The distribution of the house is also excellent. To the right of the entrance are the two bedrooms, to the left is the huge living room with an American kitchen and a dining room. The bathroom is equipped with a shower and a bathtub, and the toilet is located in a separate room. For the storage: closet room helps with a built-in closet, kitchen utensils and ingredients can be placed in a pantry. The outbuilding behind the house is excellent for storing garden furniture and barbecue equipment. Part of the terrace, which opens from the living room, is covered and heated, and together with the part facing the garden, it is more than 20 square meters in size.

The house is built of brick and has facade insulation. Partly with a concrete floor, the attic can be installed if required. The plastic doors and windows in the rooms are fitted with multi-layer thermo glass and shutters. Heating and hot water are provided by a combi circus boiler in the bathroom, and the living room is air conditioned. The property has been continuously maintained, underwent a complete renovation 6 years ago, and received a new facade painting last year. In the front garden there is a paved parking space for 2 cars, the gate is automatic.

The property can be moved quickly, it can be viewed flexibly. Worth a look, come and fall in love


Do not hesitate to contact me at any time of the day - even on weekends!

We provide free and independent credit management and legal advice to our clients.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban