Gyönyörű lakás Békés központjában!

1954 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyönyörű lakás Békés központjában!

Békés városának belvárosi részén, a központban egy szépen felújított első emeleti 2 szobás, nagykonyhás, erkélyes lakást kínálunk eladásra. A lakás 2017 évben szinte teljes felújításon esett át, amely során, új lapradiátorokat, új fűrdőszobát, új konyhát, új műanyag nyílászárókat, új műanyag, több ponton zárodó, biztonsági bejárati ajtót, illetve a konyha, közlekedő, fűrdőszoba, Wc helységei is dekoratív, szép hidegburkolatot kaptak. A lakásban be lett szerelve egy új inverteres klíma is, amely a melegebb nyári hónapokban a lakás hűtéséről gondoskodni képes. A lakás fűtéséről egy korszerű gázkazán és a hozzá tartozó lapradiátorok gondoskodnak, illetve a hideg burkolattal ellátott helységekben padlófűtés is ki lett alakítva, ezért az ingatlan hőelosztása tökéletes lett, valamint a fűtés számla is minimálisra csökkent. A lakótömb a közeljövőben kapja meg a külső höszigetelést is, amely szintén csökkenteni fogja a fűtés számlát, valamint a lépcsőház külseje is új nemesvakolattal lesz ellátva. A lakáshoz tartozik egy kellemes erkély is, amely a lakótömb mögötti zöld területre néz, ezért hiába található a lakás a központban, mégis csendes és szép környezet veszi körül a tulajdonosát. Az új konyhabútorral együtt a lakás ára tartalmazza a beépített mosogató és mosógépet is. a lakáshoz tartozik egy tágas saját tároló és két közös tároló is.

Az ingatlan elosztása: előszoba, 2 külön bejáratú szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, Wc, erkély.

A lakás tégla falazatú, teljesen egyedis és a közös költsége is mindössze: 7.000 Ft., amely tartalmazza a lépcsőház takarítást, karbantartást, biztosítás és közös képviselő díjját.

A lakás összes lakható területe: 59 m2.
A két erkély összesen: 4 m2.

Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a nagyon jó elrendezésű, szépen felújított, 2 szobás, klimatizált, belvárosi lakás, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06/70 457-4392 es telefonszámon.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.