Gyönyörű luxuslakás a VI. kerületi Diplomatanegyedben

605 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Az ingatlan a Nagymező utcában található a VI. kerületben a közkedvelt Andrássy út szomszédságában.
Elhelyezkedésének köszönhetően az infrastruktúra kiváló: tömegközlekedési eszközök, vásárlási lehetőség, patika, posta… mind-mind gyalogtávolságra megtalálhatóak.
A lakás adottságait kihasználva került kialakításra a három hálószoba két fürdőszobával, illetve hatalmas nappali konyhával és étkezővel, ezzel is sokkal világosabbá, tágasabbá és hangulatosabbá téve a teret. A nappaliban és a hálószobákban az egyedi, kézzel készített gipszstukkók aprólékos kézimunka eredménye. A tervezők nagy hangsúlyt fektettek a terek minél praktikusabb kihasználásra, s így az egyedileg ide tervezett és gyártott exkluzív bútordarabok sok rakodófelületet biztosítanak.

A nappaliban egy óriási bronztükör került, melynek különlegessége, hogy minden oldala fazettázva van, így kölcsönözve egyedülállóbb hatást a mintájának.

A konyha modern, gépesített (Gorenje Oraito) és több tárolási lehetőség is biztosított. A bútorokat magasfényű frontok és karakteres munkalapok jellemzik.
A luxus hatást növelve a nappaliban kiváló minőségű 5.1-es házimozi rendszer került beépítésre Smart TV-vel, ezen kívül az egyik hálószobába is szintén bekerült egy-egy Smart TV.
A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok (Marazzi) kerültek.
A tervezők törekedtek a fenntarthatóságra is, a falakat mosható tapéták díszítik (Marburg), valamint mindenhol energiatakarékos LED-es izzók kerültek beépítésre.
A szomszéddal határos falak, valamint az utcafronti rész hangszigeteléssel ellátott, így a belvárosi forgatag zaja nem hallatszik be a lakásba, ami a kicserélt nyílászáróknak is köszönhető.
A 4 szobás és 2 fürdőszobás ingatlanban padló- és falfűtés került kialakításra, a hőmérséklet mobil termosztát segítségével változtatható.
Extrák: LED világítás, klíma, 5.1 házimozi-rendszer, hangszigetelés, gránit mosogató, egyedileg gyártott bútorok, mosható falfelületek, falba süllyesztett széf.

Amennyiben hitellel vagy egyéb elérhető támogatásokkal kapcsolatban merültek fel Önben kérdések, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll rendelkezésére díjmentesen az ügyfél igényeire szabott legjobb piaci kamattal.

Kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg az ingatlan.A hét minden napján elér a megadott elérhetőségen:
+3630 256 6117

Kárász Anita

Kárász Anita

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 256 6117
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban