Gyönyörű panoráma és sok lehetőség Árpádföld szívében

3601 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Please scroll down for english!

Gyönyörű panoráma és sok lehetőség Árpádföld szívében

Adatokban:
• 4 szint, mindegyik vizesblokkal
• több, mint 200 négyzetméter hasznos terület
• teherautóval is használható szerelőaknás garázs 3 autónak
• akár 3 külön funkció: 2 lakás + 1 vállalkozás
• saját építkezés, minőségi anyagok, időtálló szigetelés – falon belül
• dupla vízszigetelés, stabil és mély alapozás > száraz helyiségek
• kert és panoráma a városra

Kicsit bővebben:

Négy szintes családi házat kínálok eladásra Árpádföld központi, ám mégis nyugodt részén. A házat jelenlegi tulajdonosa magának építette a nyolcvanas években. A kor legjobb minőségű alapanyagai, legkorszerűbb technológiával kerültek felhasználásra az építkezés során. Stabil alapokon, Leier falazóblokkokkal, falon belüli szigeteléssel készült ház minden helyisége padlófűtéssel ellátott. A tulajdonos részt vett a munkában és személyesen ellenőrzött minden folyamatot. Ez a szemlélet és szakértelem hozta létre a család életterét, a vállalkozás helyszínét – 4 szinten, 60 négyzetméter alapterületen.

Sorban haladva: az utcaszinten található a garázs, mely autószerelő aknával, illetve a födémen felfüggesztésre alkalmas megoldásokkal mindenkinek hasznára válik, aki szereti az autókat maga szerelni. Akár 3 autónak van hely a kazánház és a terasz felől is megközelíthető raktár mellett. Ezen a szinten, a ház mellett lett kialakítva egy műhely, öltözővel, vizes blokkal. Üveges tetején át természetes fényt kap, az utcáról külön bejárható – bármilyen vállalkozásnak, irodának alkalmas – de méreténél fogva plusz garázsként is funkcionálhat.

A földszint a közösségi élettér: konyha + étkező és a napfényes nappali, valamint kijárat a 10 négyzetméteres teraszra és a kertbe, ahol bográcsozóhely is ki lett alakítva. A bejáratnál vendég toalett is található.

Az emeleti 3 hálószobából kettő az utca, egy a kert felé néz. Ezen a szinten található még külön WC bidével, valamint tusolóval, káddal és dupla mosdóval kialakított tágas fürdőszoba is.

A tetőtér külön lakrésznek lett tervezve, így nem csak a hideg-meleg víz, de a gáz is fel lett vezetve. Jelenleg egy nagy szoba és tusolós fürdőszoba az elrendezése, de könnyen külön kis lakássá alakítható.

A környék nem csak közlekedési szempontból, hanem ellátottság szerint is nagyszerű helyen található. Néhány perc sétával elérhető többek között éjjel-nappali bolt, éttermek, gyógyszertár és barkácsbolt is. Buszmegállókat száz méteren belül találunk, a belváros 20 perc alatt elérhető.

Az ingatlan rövid időn belül költözhető, rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni, jöjjön el és szeressen bele!

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.
-----------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------
Beautiful panorama and many opportunities in the heart of Árpádföld

In data:
• 4 levels, each with a water block
• more than 200 square meters of usable area
• truck-mounted garage for 3 cars
• up to 3 separate functions: 2 apartments and 1 for business
• own construction, quality materials, durable insulation - inside the wall
• double waterproofing, stable and deep foundation > dry rooms
• garden and panoramic city views

A little more:

I am offering a four-storey family house for sale in the central, yet quiet part of Árpádföld. The house was built by the current owner himself in the eighties. The best quality raw materials of the age, with the most modern technology were used during the construction. All rooms in the house, made of stable foundations with Leier masonry blocks and insulation inside the wall, have underfloor heating. The owner was involved in the work and personally inspected each process. This approach and expertise created the family's living space, the location of the business - on 4 levels, with a floor space of 60 square meters.

Going in line: there is a garage on the street level, which will benefit everyone who likes to service the cars themselves, with a car mechanic shaft and suspension solutions on the floor. There is space for up to 3 cars next to the boiler room and the warehouse, which can be reached from the terrace too. On this level, next to the house, a workshop has been set up, with a changing room and a water block. It gets natural light through its glass top, it can be walked in from the street - it is suitable for any business or office - but due to its size it can also function as an extra garage.

The ground floor is the communal living space: kitchen + dining room and sunny living room, as well as an exit to the 10 square meter terrace and garden, where there is also a cooking place. There is also a guest toilet at the entrance.

Of the 3 bedrooms upstairs, two face the street and one faces the garden. This level also has a separate toilet with a bidet and a spacious bathroom with a shower, a bathtub and a double sink.

The attic was designed as a separate living area, so not only the hot and cold water but also the gas was supplied. It currently has a large room and bathroom with shower, but can be easily converted into a separate small apartment.

The area is in a great location not only in terms of transport but also in terms of amenities. Within a few minutes ’walk you will find a 24-hour shop, restaurants, a pharmacy and a DIY shop. Bus stops are within a hundred meters, and the city center can be reached in 20 minutes.

The property can be moved quickly, it can be viewed flexibly. Worth a look, come and fall in love!

Do not hesitate to contact me at any time of the day - even on weekends!

We provide free and independent credit management and legal advice to our clients.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban