Gyönyörű panorámás, jó állapotú lakás

1391 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa kedvelt, belváros közeli részén, a Berzsenyi utcában eladó egy 7. emeleti, 42 nm hasznos alapterületű lakás. A 10 emeletes tömb rendezett, karbantartott. Gépkocsival a tömb körül kialakított parkolóban díjmentes a parkolás. A lakáshoz a szinten saját, a földszinten közös használatú tároló tartozik.
A lakórész 2015-ben jelentős felújításon esett át. Megújult a teljesn víz- és a villamoshálózat. Az ingatlan új hidegburkolatokat kapott. Új lett a konyha, valamint a fürdőszoba is. A helyiségek új radiátorokat kaptak. A nyílászárók cseréje is megtörtént. Az ablakok reluxával, szúnyoghálóval ellátottak. A beltéri ajtók helyett a tulajdonos harmónika ajtókat szereltek fel. A lakás fűtéséről házközponti kazán gondoskodik, a radiátorok egyedi mérőórával ellátottak. A közös költség 18.000 Ft, mely a fűtés átalánydíját is tartalmazza. A lakótér helyiségei: egy teljes értékű szoba erkélykapcsolattal, egy félszoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő, wc.
Kisebb családoknak, fiatal pároknak, egyedülállóknak tökéletes választás lehet ez az ingatlan.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.