Gyönyörűen felújított galériás lakás központi helyen eladó!

2933 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálok Budapest VIII. kerületében a Népszínház utcában egy 47 m2-es téglalakást, ami egy félszobából, egy előszobából, egy fürdőszobából, egy wc-ből, egy konyhából, és egy galériázott nappaliból áll.

Az ingatlan egy helyrajzi számon található a mellette lévő másik lakással. A használati megosztást az adásvételi szerződéssel egyidejűleg készíti el az ügyvéd.

A lakás gyönyörűen felújított. A felújítás során kizárólag prémium minőségű termékeket használtak. A nyílászárók és a villamoshálózat teljes cseréje megtörtént.
A fűtést inverteres klíma biztosítja, ami azt jelenti, hogy nem ki-bekapcsolással éri el az általunk beállított hőmérsékletet, hanem folyamatosan a körülményekhez alkalmazkodva.

A lakás a társasház 2. emeletén helyezkedik el. Lift nincs az épületben.

A közlekedés kiváló!
Szinte minden sétatávolságra található. Tesco, posta, gyógyszertár, rengeteg étterem, bár. Parkok, játszóterek, óvoda, iskola, orvosi rendelők, éjjel-nappali közértek, szupermarketek és más bevásárló központok, valamint egyéb szórakozási lehetőségek.
37-es, 28-as és 62-es villamos és a 99-es busz a közelben található.
4-es és 2-es metróval is megközelíthető (a 4-es metró sétatávolságra helyezkedik el.)
Parkolni az utcán díjfizetés ellenében lehetséges!

Jelenlegi és leendő ügyfeleimnek díjmentes hitelügyintézést, ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Hívjon bizalommal!

I offer to buy Budapest VIII. district in Népszínház street, a 47 m2 brick apartment, which consists of a half-room, an entrance hall, a bathroom, a toilet, a kitchen, and a gallery living room.

The property is located on a topographical number with the other apartment next door. The usage division is prepared by the lawyer at the same time as the contract of sale.

The apartment is beautifully renovated. Only premium quality products were used during the renovation. The doors and the electrical network have been completely replaced.
The heating is provided by an inverter climate, which means that it does not reach the temperature we set by switching it on and off, but is constantly adapting to the conditions.

The apartment is located on the 2nd floor of the condominium. There is no elevator in the building.

The transport is excellent!
It is within walking distance of almost everything. Tesco, post office, pharmacy, plenty of restaurants, bars. Parks, playgrounds, kindergartens, schools, doctor's offices, round-the-clock outlets, supermarkets and other shopping centers, as well as other entertainment facilities.
Trams 37, 28 and 62 and bus 99 are nearby.
It can also be reached by Metro 4 and 2 (Metro 4 is within walking distance.)
It is possible to park on the street for a fee!

We offer free credit administration and legal advice to my current and future clients.
We undertake to prepare an energy certificate with a short deadline.

Call me with confidence!

Faragó Katalin

Faragó Katalin

Ingatlanértékesítő
Szigetszentmiklós
+36 (70) 731 8157
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban