Gyönyörűen felújított lakás

1520 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyönyörűen felújított, kiváló elrendezésű lakás

A VIII. kerület frekventált részén, egy csendes kis utcában található rendszeresen karbantartott házban, eladó egy 3. emeleti felújított állapotú, 73 m2-es kiváló elosztású lakás.

A társasház az 1940-es években épült, 3 szintes. A lépcsőház rendszeresen karbantartott, a lakóközösség az elmúlt években kicserélődött, megfiatalodott.
A lakás konyhából, fürdőszobából, WC-ből, előszobából és három külön bejáratú szobából áll.
A lakás 2018-ban teljes körű felújításon esett át. Modern konyhabútor került beépítésre 1,5M Ft értékben, extra szigetelést kapott a lakás, a fürdőben épített zuhanykabin és kádas megoldás került kialakításra. Az ablakokon redőnyök kaptak helyet, a kellemes hőérzet érdekében pedig klíma berendezések kerültek felhelyezésre.

A szobákban parketta található, a konyha, a fürdőszoba és WC burkolata csempe.
A lakás közös költsége 21.535 Ft/hó.
A környék ellátottsága kiváló, séta távolságra találhatóak boltok, kávézók, gyógyszertár, park, iskola és óvoda is. Ha távolabbra utaznánk, használhatjuk a 24-es villamost illetve buszokat is.

Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes.

A környékbeli hasonló alapterületű lakásokat megközelítőleg 200.000 Ft + rezsi/hó bérleti díjért lehet kiadni. Ennek éves hozama elérheti a 2.400.000 Ft-ot!

A lakás azonnal költözhető.
Az ingatlan hitellel is megvásárolható.
Ha hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére.
Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.
Amennyiben kérdése merült fel vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, a megadott telefonszámon a hét minden napján elér.

Nagy Albert

Nagy Albert

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 443 7902
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban