Gyönyörűen felújított lakás a Fűvészkert szomszédságában!

229 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest VIII. kerület megújuló részében, a Fűvészkert szomszédságában eladó egy 29nm-es, második emeleti, teljes körűen, minőségi anyagokkal felújított társasházi öröklakás. A földszint+2 emeletes épületet 1879-ben építették. Az utóbbi időben szinte az összes lakást fiatalok lakják és sorra felújítják.

A felújítás során előszoba, fürdőszoba WC-vel, közlekedő, amerikai konyhás szobát alakítottak ki. Teljes gáz és villanyhálózatát kicserélték. A fürdőszoba járólappal, a többi helyiség kiváló minőségű laminált parkettával burkolt. A teljes konyhabútor indukciós főzőlappal és szagelszívóval a vételár részét képezi. Nyílászárói újak, kétrétegű üvegezéssel. Az egész lakásban padlófűtés van, kiegészítve egy hűtő-fűtő klímaberendezéssel. A lakás belső hőszigetelést kapott, emiatt télen-nyáron kellemes benne a hőmérséklet. Minden fogyasztás egyedi mérő szerint fizetendő, közös költsége 6000 Ft. A melegvízről Ariston villanybojler gondoskodik. KIs mérete ellenére tágas, nagyon világos, utcai frontú lakás. Ablakai a gyér forgalmú Dugonics utcára néznek. Közvetlen közelében található az Orvostudományi Egyetem, a Fűvészkert és a Ludovika Akadémia. Az utcán a parkolás fizetős. Metróval, a közelben közlekedő buszokkal a város bármely része könnyen és gyorsan elérhető.

Ajánlom ezt a szép, fiatalos, igényes, modern lakást főleg a fiatal korosztály számára. Innen nem kell sok időt töltenie gyaloglással, tömegközlekedéssel, mindent percek alatt elérhet, a lakás remek elhelyezkedése, igényes kialakítása, világossága pedig lehetővé teszi, hogy egy kellemes otthona legyen. Ha felkeltette hirdetésem az érdeklődését jöjjön el és nézze meg ezt a remek lakást! Nem fog csalódni. Ne habozzon, hívjon most! Várom megtisztelő hívását!

Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 14. kerület
+36 (20) 329 3443
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 14. kerület
+36 (20) 329 3443