Győr, belváros, bejáratott panzió eladó

5856 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr-Belváros eladó nettó: 317 m2-es bejáratott panzió

Győr nyüzsgő belvárosában, mégis csendes utcában, a Nemzeti Színház szomszédságában helyezkedik el ez a három szintes épület, mely beépített padlástérrel és pincével is rendelkezik. A közelben élelmiszerboltok, éttermek, vendéglátó egységek, 5 perc sétára az Árkád és Rába-Quelle élményfürdő, a Duna part, 10 percre a vasútállomás és a vidéki buszpályaudvar található.

Az épület 1991-ben épült 127 m2-es telken. Jelenleg panzióként üzemel, mely tovább működtethető (akár a cég is megvásárolható), de több lehetőséget is rejt, pl.: különálló lakások kialakítására is alkalmas, vagy a népszerű és gyors megtérülést eredményező Airbnb szolgáltatás nyújtására is kiválóan alkalmas.
A szobák nagy része jelenleg is a városba érkező turisták, vagy a külföldi cégek pár hétre-hónapra érkező munkatársainak kellemes szálláshelye, kihasználtsága nagyon kedvező.

Az épület külső megjelenése, állapota esztétikailag is kiváló. Fűtéséről házközpontú gázkazán gondoskodik, a hőleadók lapradiátorok. Nyílászárói a szomszédos épületek arculatához hasonlóan sötétbarna fából készült, dupla üvegezésű hő- és hangszigetelt.
A tető fa gerendás, cserép fedés kapott. Víz és villanyvezetékek megfelelőek (villany: réz). A szobák fa parketta burkolattal rendelkeznek, azokhoz egyenként tartozó zuhanyzó, kézmosó és WC burkolatai épek ugyan, kicsit modernizálásra szorulnak.

Szintek az épületben:
I. A pince szinten (65m2) mosókonyha, raktárak, személyzeti öltözők, mosdók, gépészeti helyiség kaptak helyet.
Jelenleg is rendelkezik egy pultos vendégváróval, ahonnan egy kb 30 m2-es helyiségbe léphetünk. Ez a szint könnyedén átalakítható, több célra is kiválóan felhasználható: igény szerint exkluzív borospince, szórakozóhely vagy klubhelyiség alakítható ki, esetleg jóga oktatás, masszírozás vagy bármi hasonló foglalkozásnak kialakítható, amelyhez fontos, hogy kevésbé nyüzsgő, zajos legyen a környezet.

II. Földszint (82 m2)
Itt vendégvárásé a főszerep, recepció, étkeztetésre alkalmas terület, konyha, teakonyha, férfi és női mosdók a jelen állapot, ahonnan egy pici, teljesen zárt 20 m2-es udvarra léphetünk ki. Az emeleti szobákat alapul véve további 5 szoba alakítható ki 4 zuhanyzós mosdóval.

III. Ezt követi egy emeleti szint (78 m2) Itt az alaprajzon is látható, 4 szoba fürdőszobával lett kialakítva, a korábbi alaprajz annyiban módosult, hogy a konyha részből szintén szobát alakítottak ki.

IV. A tetőtéri szinten az első emeletéhez hasonló szobák, fürdőszobák kaptak helyet azzal a különbséggel, hogy itt már vannak ferde/tetőtéri falak.

V. Végül a padlástér. kb. 20 m2. Ezen a szinten egy különálló apartman található két kétágyas szobával, egy pici kádas fürdőszobával illetve egy közlekedő/társalgó résszel.

Számos pályázatra, köztük telephely fejlesztési, illetve VINOP 1.2.1. pályázatra is alkalmas az ingatlan!

Páratlan helyen egy kiváló befektetés!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsoltos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.


Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitel és CSOK ügyintézés
-lakástakarék beszámítás
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.