Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Győr-Belváros eladó földszinti garzon kertkapcsolattal

434 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr, történelmi belvárosában, felújított, földszinti garzonlakás eladó

Győrben, a Széchenyi tér szomszédságában, Egyetemtől, Árkádtól 10 perc sétára található ez a 3 szintes, 4 lakásos társasház kb. 150 m2 közös udvarral, ahová az útról be sem lehet látni.

A társasházat mindösszesen 6 fő lakja, melynek külső homlokzata az idén újul meg (plusz költséggel nem jár a tulajdonosok számára). A földszinten helyezkedik el ez a kis garzon. Fölötte két kisebb lakásban 1-1 fő lakik, a tetőtérben pedig egy házaspár egy gyermekkel. Az alagsorban tárolók kaptak helyet. Kerékpárokat a belső udvaron tárolják a lakók, illetve kis tárolók mindenkinek a saját szintjén is kialakításra kerültek. A társasház folyamatosan újul, a csatornát megelőzően a tetőt újította fel a lakóközösség.
A lakás nagy előnye, hogy mindenféle munkálat nélkül beköltözhető. Két éve szinte minden részlete felújításra került. Kezdve a kétrétegű műanyag ablaktól (redőnnyel), a gyönyörű fa bejárati ajtón keresztül, az összes burkolat, fürdőszobáig bezárólag. A villany - és vízvezetékek cseréje megtörtént, az amúgy is vaskos falak belső szigetelést is kaptak. A mennyezet szigetelése után a szintjét lejjebb hozták a rezsicsökkentés miatt.
A lakást egy konvektor fűti. A kéményt idén bélelte a ház.

A 18 m2-es garzon elosztása az alaprajzon is látható, egy szobából áll valamint egy kis konyharész étkezővel és egy külön elválasztott fürdőszoba, melyben egy zuhanyzó, kézmosó és a WC található.

Ajánlom idős vagy egyedülállónak a lakást, diáknak vagy fiatal párnak, akik most kezdték a közös életüket. Előny, hogy alacsony a rezsije és kiváló az elhelyezkedése. A lakók már-már családias viszonyban hozták létre kis közösségüket. Az udvart senki sem használja, itt a fantáziátját bárki kiélheti! Egy gyönyörű nagy fa áll a közepén, mely nyáron hűsítő árnyékot ad.

A lakás 3 hónapon belül költözhető.

Ezt látnia kell!
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Kérdés esetén hívjon: +36203526426

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban