Győr Belváros, Kazinczy utcában eladó belső kétszintes lakás

126 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr-belváros, három szintes házban első emeleti, belső kétszintes lakás eladó!

Győr történelmi belvárosában, annak is a közepén eladó ez a 80 m2-es lakás.
A társasház belső gangos, két szinten bejárattal, első emeleten belső kétszintes lakásokkal. A társasházból kilépve Győr egyik legszebb sétálóutcájára a Kazinczy utcára léphetünk, máris a nyüzsgő győri belváros sűrűjében találjuk magunkat.

A lakást jelenleg is bérlők lakják, közel 4 éve ugyan azok. Lehetőség szerint bérelnék tovább, amennyiben ez nem lehetséges, 2 hónapon belül tudnak elköltözni.
Az ingatlan ablakai egy kisebb utcára néznek, ezek többsége kívülről maradt a műemlékjellegű barna fa ablak, belülről azonban már kaptak egy többrétegű műanyag szárnyat is. Bejárati ajtó fa, a beltéri ajtók szintén. Burkolatok többnyire fa parketta, laminált padló és járólap. A lakás némileg esztétikai szempontból felújítandó, viszont rendben tartott, műszakilag kifogástalan állapotú.
A lakás fűtése egyedi gázkazánnal megoldott, hőleadók radiátorok. A közel 50 cm-es falazatnak köszönhetően nyáron hűvös, télen egy kisebb lakás fűtési költségével könnyedén tartja a meleget.
Elosztását tekintve az alsó szinten: egy nagy szoba található, mely méretéből és elhelyezkedéséből adódóan is akár osztható, egy konyha kamrával, egy nagy közlekedő, előtér, toalett kézmosóval. Az emeleten szintén a nagy, osztható szoba, egy fél szoba, fürdőszoba káddal és toalettel, közlekedő.

A lakás egyik nagy előnye az elhelyezkedése. Üzleti célra is kiválóan használható!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Hívjon, tekintsük meg együtt! +36203526426

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban