Győr – Belváros szívében erkélyes lakás eladó !

6548 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr - történelmi belvárosának központi részén várja szerencsés új tulajdonosát ez a háromszintes, tizennégy lakásos műemlék ház harmadik emeletén elhelyezkedő két szobás, tágas, polgári lakás.

2015-ben történt felújítások keretén belül a ház új tetőt kapott, majd a a konyhát és a fürdőszobát új burkolatokkal látták el, a szobák parkettásak maradtak.

Fűtésről és melegvíz ellátásról saját cirkó gázkazán gondoskodik, ami nagyban hozzájárul az alacsony fenntartási költségekhez.

A nyugati tájolású ablakok redőnnyel ellátottak, az erkély sétáló utcára néz.

A lépcsőházban a lift kiépítése folyamatban van, melynek átadása az idei év második felében várható.

Mivel a lakás a belváros szívében, sétáló utcában található, ezért parkolásra a környező utcákban van lehetőség aminek az éves díja csupán 3.900,-Ft az itt lakók számára.

Ne szalassza el ezt a kiváló elhelyezkedésű, több lehetőséget magában rejtő belvárosi lakást, legyen az Öné, hívjon bizalommal!

Mindent egy helyen az Ön kényelme és elégedettsége érdekében! Ügyvéd, bankfüggetlen hitelügyintéző - aki az ÖN számára legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget kínálja!

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.