Győr, belvárosi, első emeleti, erkélyes lakás eladó

6260 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr, belváros, eladó tégla lakás

Győr belvárosában kínáljuk eladásra ezt az 55 m2-es, erkélyes, liftes, tégla lakást egy négyszintes társasházban. A lakás legideálisabb, első emeleten helyezkedik el. Az ingatlantól karnyújtásnyira található élelmiszerbolt, pékség, több iskola, óvoda, gyószertár, busz és vasúti pályaudvar. Előtte gyönyörű panorámás kilátással a Zsinagógára.
Gyalogosan elérhető néhány percre Győr nevezetes épületei és a Széchenyi István Egyetem is. Az épület külső tatarozása néhány éve történt.

A lakás elosztása: Nappali, hall, melyet egy hatalmas ajtó választja el,a nappalitól akár külön bejáratú szobaként is funkcionál, fürdőszoba káddal, külön WC, konyha külön kamrával. Belmagasság ideális: 3 méter. A belvárosi lakások többségénél ettől magasabb, többlet fűtési költséget okozva ezáltal. A lakás elhelyezkedése kiemelkedő! Nappali és a szoba (hall) között duplaszárnyú ajtó teszi lehetővé a két helyiség elszeparálását. Aki ezt véglegessé tenné, annak lehetősége van a nappalira másik bejáratot nyitni az előszobából. Jelenleg könyvespolc takarja az ajtó lehetséges helyét.

Ablakai műanyag, kétrétegű, hő és hangszigetelt. Beltéri ajtajai fából készültek, burkolatok parketta és járólap. Fűtése kifejezetten költséghatékony, a leghidegebb téli hónapokban sem emelkedik 17.000 Ft fölé. A meleget távfűtés adja, hőleadók: egyedi mérős radiátorok.
A lakást tágas terek jellemzik, fűtési költsége rendkívül alacsony elhelyezkedésének köszönhetően, hiszen középső lakás, alul, felül és két oldalról is kapja a meleget.

A lakás egyedisége, hogy belső udvara gyönyörűen karbantartott, védett az utcai járó-kelőktől és a belváros pezsgésétől, igazi kis édenkert. Gyerekeknek játszótér, felnőtteknek társalgásra kialakított pados, szökőkutas rész, öntözőrendszeres zöld pázsit.

Ha szeretne egy olyan lakást, amely a belváros szívében helyezkedik el, mindenhez közel van, akár autóba sem kell szállnia, akkor nem kell tovább keresnie!
Kiváló választás fiatal párok számára, üzletembereknek, de akár időseknek is, hiszen csak néhány lépcsőfokot kell sétálni az ajtóig, de a lift is rendelkezésére áll. Pincében tárolók is rendelkezésre állnak, de a kerékpárt akár az udvaron erre létesített helyen is nyugodtan ott lehet hagyni.

Frekventált elhelyezkedése miatt könnyen kiadható, akár airbnb-re is kiváló.
Hívjon még ma, nehogy lemaradjon róla!
Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.