Győr, Buda utcai első emeleti téglalakás

3367 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr, Nádorváros, eladó első emeleti tégla lakás garázzsal
Győr egyik legkeresettebb részén, Nádorváros és a Belváros határán épült 22 éve a társasház, ahol 10 lakás és két iroda kapott helyet. A belváros 3 percre, a vonat és vidéki buszpályaudvar szomszédságában helyezkedik el, élelmiszerboltok, pékség, gyógyszertár és Győr legjobb iskolái/óvodái is néhány perces sétára találhatók.
Az első emeleti 62 m2-es lakás elosztása a következők szerinti: nappali részben elválasztva a tágas konyhától étkezővel, kamra, hálószoba, kádas fürdőszoba külön WC, előszoba-közlekedő, melyek lehetőséget adnak nagyobb beépített szekrényt is elhelyezni. A nyílászárók fa profilú, kétrétegű szigetelt üvegezésűek. Fűtése gáz cirkó gázkazánnal, radiátorral megoldott. Költsége átlag 7000 Ft/hó, közös költsége: 6000 Ft. A fűtéscsövek elhelyezkedése miatt padlófűtés érzetét kelti a téli hidegebb napokon. A társasház megépítése a mai kor szabványainak is megfelelő, kivételes minőségű építészeti munka. A lakóközösség csendes, igényes, a lépcsőház kulturált.
A lakáshoz 17,5 m2-es mélygarázs vásárolható, külön helyrajzi számon található, ára: 4.5MFt.
Az ingatlan három hónapon belül birtokba vehető, tehermentes. Ára irányár!
Remek választás fiatal párok, kis családok számára, de akár időseknek is, hiszen csak néhány lépcsőfokot kell sétálni az ajtóig.
Frekventált elhelyezkedése miatt könnyen kiadható.
Hívjon még ma, ide csak a bőröndjét kell hoznia!
Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.