Győr, eladó lakás szigetelt társasházban garázslehetőséggel

3967 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr-Adyváros, felújított panel lakás eladó

Győrben, az Ifjúságkörúton, Plázához közel eladó ez a 4. emeleti, 53 m2-es, két nagy szoba hallos, felújított panellakás.
Győrieknek nem kell bemutatni a környéket, viszont, aki távolabbról költözne, annak felhívom a figyelmét erre a városrészre, ahol autóba sem kell szállni, ha bevásárolna, bármiről legyen is szó. Ha fontos a város legjobb iskoláinak, óvodáinak közelsége, esetleg orvos, a kórház, akkor azt itt néhány perces sétával elérheti.

A négyemeletes társasház panelprogramon átesett, falazata kiváló hő és hangszigetelő tulajdonságokkal bír.
A lakás ablakai parkra és gyönyörű magas platánfákra néznek.
A tulajdonosok igényessége az ajtón lépve egyből szembetűnik, igazán egyedit alkottak.

A teljes lakáson végigvonuló stílusjegyeket tekintve, a nappaliban és a hálószobában puha amerikai szőnyegpadló, a falburkolatok, falkárpit, a hálószobában gyönyörű tapéta díszíti a lakást. A hallt intarziás parketta, fűtő funkcióval rendelkező kandalló teszi rendkívül otthonossá. A hálószobában gyönyörű, borovifenyő-frontos szekrény díszeleg hatalmas rakodófelülettel, rejtett tévével, mely házimozi rendszerrel összekapcsolt, illetve itt is megtalálható egy kandalló, mely szintén fűt is, ha szükséges lenne.
Az egész lakásban álmennyezet fut, mely szigetelő funkciót is ellát, illetve a stílushoz illő függönyök, sötétítők, lámpák, falikarok teszik teljessé a képet.

A felújítás során a teljes víz - és villanyvezeték cseréjére került sor, a burkolatok teljes egéssze felújításra került.
Kivételt képez a konyhabútor, amely a következő tulajdonos elképzelése szerint készülhet, de igény esetén a jelenlegi tulajdonos vállalja a befejezést.
Elosztását tekintve: nappali hall, hálószoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, küldön WC.

Nyílászárói több rétegű hő- és hangszigetelt műanyag, redőny a szigetléskor leszerelésre került, azonban bármikor visszatehető. Beltéri ajtók közül kiemelendő a hálószobának az ajtaja, ami igazán különleges, egyedi, rendkívül jól illik az egész lakás hangulatához.
A lakás fűtése távhővel megoldott, egyedi mérős lapradiátorokon keresztül kellemes hőfokot tud tartani alacony költségen.

Az előszobában az egyik oldalt teljesen beépítették, fa frontos ajtókkal, ami mindent elnyel. Bejárati ajtó szintén megkapta a harmonizáló fa burkolatot belülről.
A lakással harmonizáló egyedi olasz nemes bútorok megegyezés tárgyát képezik, akár a szekrénysor, az újszerű állapotú bőr ülőgarnitúra, a valódi mahagóni fából készült íróasztal az ülőgarnitúrához egyedileg gyártatott bőrfotellel.

Elhelyezkedése miatt pillanatok alatt kiadható. Tehermentes, azonnal költözhető.

A lakáshoz vásárolható egy 18 m2-es, fűtött garázs, villannyal, újszerű állapotban.
A garázs ára 6,5 MFt, kifejezetten a lakással eladó, de megvásárlása nem kötelező, külön HRSZ-on vannak.

Amennyiben egy különleges stílusú felújított lakást keres, nem akar bajlódni a szakemberekkel, akkor hívjon!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsoltos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.