Győr-Gyárváros, 1. emeleti, erkélyes, felújított téglalakás

3797 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Gyárváros klasszikus részén, 1. emeleti, 2 szoba + gardróbos, nagy loggiás, felújított, 51 m2-es tégla lakás eladó!
A lakás a nagy, amerikai konyhás nappalival, hálószobával, külön gardróbszobával és a nappali teljes szélességében futó, tágas loggiával rendelkezik. Klasszikus és modern elemek, élhető, kényelmes terek jellemzik az ingatlant.
Az ingatlant tulajdonosai teljes körűen felújították, beleértve a víz- villany-, gázvezeték rendszer, valamint a burkolatok cseréjét, a új fürdőszoba berendezést, valamint a gépesített konyhabútort. A fűtésről új kandallós konvektorok gondoskodnak, a meleg vizet új villanybojler szolgáltatja, melyet a fürdőből a gardrób helyiségbe helyeztek át. A szobák faparkettával, a fürdőszoba és az előszoba járólappal burkoltak.
Az eredeti, spalettás, dupla faablakokat az egyediségük miatt megőrizték és felújították.
A műemlék jellegű épület külső homlokzati felújítása már megtörtént, a belső homlokzat és a lépcsőház felújítása pedig már szerepel a társasházi előirányzatban.
A társasház udvarába elektromos kapun juthatunk be, az udvaron gépkocsibeálló biztosított, de az utcai parkolás is díjmentes. A lakáshoz tartozik egy udvari, saját tároló is.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető!
Üzletek, oktatási intézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár mind karnyújtásnyira megtalálható, a belváros is csupán pár perc autóval.
Ár: 23 000 000 Ft
Érd: 06 20 745 6503
Az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállaljuk, ügyvédi szolgáltatással, és ingyenes, banksemleges hitelügyintézéssel várjuk.

Szabó Kitty

Szabó Kitty

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 745 6503
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 745 6503