Győr, kétszintes családi ház luxus kivitelben

5237 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr, Likócs családi ház eladó
Győr belvárosától 4 perc autóútra, Audigyártól, Ipari parktól 2 percre Likócson kínáljuk eladásra ezt a kétszintes, összesen 240 m2-es családi házat 783 m2-es parkosított telken.
Hogy milyen Likócson élni? Reggel indulás a munkahelyre: Audi gyár: gyalog 10 perc, autóval 2 perc. Belváros irányába, iskolába, óvodába a gyerekekkel: 10 perc alatt bárhová el lehet érni, a forgalom épp az ellenkező irányban erős. Délután/napközben haza kell ugrani? 5 perc Likócs, 5 perc vissza. Gyerkőc végzett az iskolába 14h-kor és edzés van 16h-tól? A két időpont között haza lehet menni, pihenni, majd 5-10 perc alatt újra akár Szigetben lehetünk. Likócs alapvetően falusisas környezet, kevés utcával, közel a Duna-parthoz, a töltésen több kilométer gyalogúttal a természet közelsége mellett. Fontos egy nagyváros elérhetősége, de mégsem szeretne a forgalmas, többszintes társasházak között élni? Ha az autópálya közelsége is hasznos, akkor ismét jó választás ez a városrész.
A közelben játszótér, buszmegálló, élelmiszerbolt is megtalálható.
A ház jelenleg egy három/négy fős család minden igényét kielégíti. Az évek során a tökéletességre, a praktikumra és funkcionalitásra törekedve alkották meg az igényes tulajdonosok a jelenlegi arculatát.
Az épület teljes leírása, mindent felsorolva sem egyszerű feladat.
A ház külső megjelenése: gyönyörű parkosított telken a ház kétszintesként épült 2000-ben, Ytong tégla falazattal. Az Ytong tégla a hagyományosnál magasabb kategóriát képvisel, hő- és hangszigetelés tekintetében egyaránt. Az épület több felújításon és korszerűsítésen esett át az évek során, mely eredményeként a jelenlegi kép egy teljesen új, modern házzal versenyzik. A ház előtt összesen 4 autó fogadására alkalmas térkövezett beállóhely lett kialakítva.
Energetikáját tekintve mélyalapozással épült teknő szigeteléssel, a falak további 15 cm-es hőszigetelő rendszerrel, a tető, mely betonfödémes, fa gerendás, 20 cm-es thermobeton és további két rétegű kőzetgyapot szigeteléssel „A” kategóriás lett megközelítve a passzív házak energetikáját. A ház cserépfedést kapott, melyen 22 db napelem található, az elektromos energia fogyasztás 98%-át biztosítva általuk. A ház fűtését tekintve Vailant gázkazánnal megoldott, radiátoros hőleadással és elektromos radiátorokkal kiegészítve a fűtési költség egy kis lakáséval vetekszik. A nappaliban hangulatos bioetanol kandalló is helyet kapott, a beépített kémény azonban lehetővé teszi a fa tüzeléses kandalló használatát is.
Nyílászárók tekintetében: bejárati ajtó acél, több ponton záródó, biztonsági, hőszigetelt. Ablakok: három rétegű hő- és hangszigetelt, motoros alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek.
A teljes ház riasztó- és kamerarendszerrel és füstérzékelővel szerelt, ipari árammal, hűtő-fűtő klímákkal, a bejárati kapu és a garázskapuk is elektromos/távvezérléssel, nyomógombos beléptetővel nyithatók. Az összes szobában internet – és kábeltévé csatlakozó és jelerősítőrendszer is kiépült. Minden helyiség világítása hangulatos szpot/ledlámpákkal megoldott.
Elosztását illetően a földszinten sorban: bejárat, közlekedő, mosókonyha, amerikai konyha +nappali + étkező, tágas hálószoba, fürdőszoba káddal, hatalmas zuhanyzóval, külön WC-vel, nagy gyerekszoba és gardróbszoba. Ez utóbbi két helyiség átalakítható két kisebb szobává is, ahogy az eredeti tervekben is szerepelt.
A szuterén szinten, mely 260 cm belmagasságával teljes értékű szintként funkcionál, helyet kapott egy zuhanyzós, WC-s fürdőszoba, vendégszoba, egy moziszoba egy kétszemélyes infraszaunával. Ez a vendégek fogadására kiváló helyszín a privát lakrésztől teljesen elkülönítve, nem zavarva azt.
A szuterén szinten található a dupla garázs, mely ipari műgyantával, mennyezetig csempézve, lefolyókkal, akár autó mosására is alkalmas. Innen üzemel a ház vízlágyítója is.
A földszinti nappaliból egy hatalmas, félig fedett teraszra lépünk, mely elektromosan vezérelt, szélérzékelős árnyékolóval felszerelt, WPC-vel burkolt. Innen jutunk le az udvarra, mely szintén minden igényt kielégít. Megtalálható itt egy 7 személyes Masterspa jakuzzi napvitorlával, kerti fedett kiülő komplett konyhafelszereléssel, kerti grillező, tároló. Az udvart nyáron este hangulatos (szintén automatizált) világítás tesz még otthonosabbá. Három magaságyás is lehetőséget ad az ügyes háziasszonyoknak a zöldségek megtermelésére. Az udvar vakondhálóval és öntözőrendszerrel is el van látva így könnyítve annak rendben tartását.
A ház teljes bútorzata egyedileg méretre készített, minőségi alapanyagokkal készült, akár a házzal együtt megvásárolható.
A család jelenleg építkezik, a kiköltözést év végére tudják vállalni.
Jöjjön el, és ismerkedjen meg a környék páratlan előnyeivel!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsoltos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.