Győr, Kisbácsa, eladó 2 éve épült 4 szobás ház

587 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr, Kisbácsa családi ház eladó

Győr belvárosától 8 perc autóútra, Audigyártól, Ipari parktól 10 percre kínáljuk eladásra ezt az egyszintes, 2 éve épült, 110 m2-es ikerházat 930 m2-es parkosított telken. Az ikerházak belső fele eladó, melyhez 567 m2-es gyönyörűen parkosított, automata öntözőrendszerrel felszerelt telek tartozik.
A ház mellett a telek első részében összesen három autó parkolására van lehetőség, viszont az utcán az út túloldalán erdősáv húzódik, így ott is van lehetőség több autó parkolására akár.

A tulajdonos saját részre építette az ingatlant szokatlanul magas műszaki tartalommal.
Egy négy fős család igényes, tökéletes otthona lehet, akik szeretnének közel lenni egy nagyváros nyüzsgéséhez, mégis vágynak a nyugalomra, zajos, forgalmas utakat kerülve.

Az épület teljes leírása, mindent felsorolva sem egyszerű feladat.
Az ikerházhoz tartozó telek megosztásra került, társasházzá alakult, nem az ikerházaknál megszokott osztatlan közös.
A két háznak nincs közös fala, közöttük két parkolót alakítottak ki. A házhoz tartozó kert a telek végén található, teljesen elszeparálva az utcán közlekedőktől, szomszédoktól. Az udvaron egy 12 m2-es hőszigetelt kisház található a kerti eszközök tárolására. Az öntözőrendszerhez öntözővíz mérőóra tartozik.
Az udvarról a házhoz közeledve hatalmas, napvitorlával árnyékolt 50 m2-es teraszra érünk, mely tágas helyet biztosít nagyobb család, barátok vendégüllátására. A jelenlegi tulajdonos modern jakuzzija is itt kapott helyet, mely segíti kikapcsolódást nyári estéken.
A ház 30 cm-es Leier falazóblokkból 20 cm-es szigelelőrendszerrel. Az aljzat 15 cm, míg a betonfödémet, mely önmagában sem gyakori manapság, további 3 rétegű szigeteléssel látták el.
A ház antracit síkcserépfedést kapott, melegét a téli hónapokban nagy teljesítményű Remeha Tzerra kondenzációs kazánnal üzemelő padló és falfűtéssel oldották meg, amely fűtési költsége vetekszik egy 50 m2-es lakáséval.
Nyílászárók tekintetében: a bejárati ajtó többrétegű hő-és hangszigetelt műanyag, több ponton záródó, biztonsági.
Az ablakok három rétegű Rehau Geneo színes nyílászárók szúnyoghálóval, távirányítású zsaluziákkal, 330cm-es emelő-toló ajtóval rengeteg fényt juttattnak a ház központi részébe az amerikai konyhás étkezős nappaliba. A szobák motoros alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek.
Villany: 3*20 A, nappaliban Toshiba inverter 6/9kw hűtő-fűtő klíma segíti a nyári melegben a megfelelő hőmérségklet kialakítást.
Az elosztását illetően az épületbe lépve az előszobából nyílik egy vendég mosdó, amerikai konyhás étkezős nappali, szülői hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval, káddal, Wc-vel, bidével, további két hálószoba, kamra és háztartási helyiség.
A konyhában nagy tároló kapacitású minimalista stílusú bútor, beépített Whirlpool konyhai gépekkel, szigettel emeli ezt a hatalmas belső teret igazán egyedivé, exklúzívvá.

A ház két hónapon belül birtokba vehető, jöjjön el, és ismerkedjen meg a környék páratlan előnyeivel!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsoltos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.